Τελικά οι γυναίκες προτιμούν την κοιλίτσα από το six-pack

Δεν το λέμε εμείς, το λέει η επιστήμη.

Εάν είστε ο τύπος που θα προτιμήσει το bar και ένα ποτήρι παγωμένης μπύρας, από αυτόν που θα επιλέξει το γυμναστήριο τότε ήρθε η ώρα να σας φτιάξουμε τη διάθεση. Διότι όπως φαίνεται, οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που το τρώνε το φαγητό τους και θυμίζουν... τον μπαμπά τους, παρά αυτούς με τους σμιλεμένους κοιλιακούς.

Να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε. Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Göttingen στη Γερμανία, σε συνεργασία με την εφαρμογή Clue που αφορά αποκλειστικά γυναίκες, ρώτησαν ποια χαρακτηριστικά προτιμούν στους άντρες.

 

 

Έτσι λοιπόν μετά από 68.000 απαντήσεις, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η προσωπικότητα είναι πιο μπροστά από την εμφάνιση. Και γι' αυτό λέμε πως είναι η τυχερή μέρα όσων απολαμβάνουν τον καναπέ και μια λαχταριστή πίτσα, απ' όσους αγχώνονται αν θα φτάσει η πρωτεΐνη για μετά τη γυμναστική.

Η έρευνα συνεχίζει και... σοκάρει. Οι γυναίκες ρωτήθηκαν για τα ιδανικά φυσικά χαρακτηριστικά ενός άνδρα με τον οποίο βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση. Το 45% των γυναικών απάντησε ότι τους αρέσουν οι άνδρες με μέσο σωματικό τύπο, σε σύγκριση με το 35% που προτιμούν τους αθλητικούς τύπους.

«Η έρευνα μέσω των γυναικών της Clue Ideal είναι μοναδική, καθώς οι γυναίκες από όλο τον κόσμο - μέσα από διάφορους σεξουαλικούς προσανατολισμούς και φάσεις της ζωής - μας έδωσαν πλούσια εικόνα για το τι πραγματικά έχει σημασία γι' αυτές», τονίζει η επικεφαλής της έρευνας Dr. Tanja Gerlach και συνεχίζει λεγοντας πως: «Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, μας βοηθά να συντάξουμε μια πολύ διαφοροποιημένη εικόνα των προτιμήσεων των γυναικών για μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες σχέσεις».

 

 

Βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας που κοιτάζουν οι γυναίκες η καλοσύνη, καθώς σχεδόν το 90% των γυναικών αναφέρθηκε σε αυτό. Παράλληλα κομβικό ρόλο σε μια σχέση παίζουν επίσης η υποστήριξη, η εμπιστοσύνη, η νοημοσύνη και η εκπαίδευση του κάθε άνδρα.

Και τώρα το κρίσιμο μέρος για πολλούς. Όταν η έρευνα έφτασε στα φυσικά χαρακτηριστικά, στοιχεία όπως ένα υπέροχο χαμόγελο ή τα όμορφα μάτια ήταν πιο μπροστά από τα καλογυμνασμένο χέρια, ενώ όσον αφορά το μαλλί, οι γυναίκες το προτιμούν...  κοντό. Και για να τελειώνουμε, μόλις το 2,5% των γυναικών της έρευνας θέλει τον άνδρα σαν τον Thor τον Θεό του κεραυνού και όχι σαν τον Thor από το Endgame.

 

Screen Shot 2019 07 25 at 22.33.45

 

Α, και για κλείσιμο αρκετοί θα χαρούν με την πληροφορία πως ο ιδανικός σύντροφος για μεγάλη σχέση είναι καλός και με ένα μεσαίου μεγέθους πέος. Έτσι όσοι λοιπόν διαλύεστε στα γυμναστήρια και στις διατροφές, την ίδια ώρα ένας σωστός άνδρας θα είναι κάπου έξω με τις γυναίκες που σας αντιστοιχούν. 

Ηθικό δίδαγμα; Αφήστα τα αλτηράκια και πιάστε κανέναν βιβλίο να ξεστραβωθείτε στο διάβασμα, παρέα με ένα πλούσιο γεύμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved