ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ: Στον εφιάλτη με τον Κλόουν και τα κόκκινα μπαλόνια

Κρατάμε την ανάσα μας για το «IT».

Από πιτσιρικάδες περιμέναμε πάντα τις καινούργιες ταινίες που βγαίνουν κάθε εβδομάδα –λες και είναι κάποιο δέμα που μας στέλνει η θεια μας από την Αμερική. Σίγουρα παλιότερα, τότε που δεν υπήρχαν τόσες επιλογές (dvd, streaming, downloading), η ατάκα «πάω κινηματογράφο» ήταν πιο πωρωτική. Τον τελευταίο καιρό όμως, κι επειδή χορτάσαμε κλεισούρα στο σπίτι, λέμε να ξεχυθούμε ξανά στα σινεμά φανατικά.

Έτσι αποφασίσαμε να μοιραζόμαστε κάθε εβδομάδα τις σκέψεις μας μαζί σου, για το ποιες ταινίες θα τρέξουμε να δούμε και ποιες θα αποφύγουμε όπως ο Διάολος το λιβάνι. Αγαπητέ ταινιοφάγε έλα εδώ να τσεκάρουμε παρέα τι καλό (και τι κακό) θα παίξει στις αίθουσες των σινεμά σε πρώτη προβολή από σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Σταμάτα ό,τι κάνεις τώρα. Και ετοιμάσου για ένα τρενάκι του τρόμου με τον χειρότερο παιδικό σου φόβο: τους κλόουν. Αν αναρωτιέσαι ακόμα γιατί σου κόβουν τα ήπατα όταν τους βλέπεις να ξέρεις ότι φταίει το «IT» του Στίβεν Κινγκ για αυτό. Κι αυτό εδώ είναι το remake του εφιάλτη στον δρόμο με τα κόκκινα μπαλόνια.

ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ

Το «Paradise» είναι ένα ρωσικό δράμα για τον Β’ Παγκόσμιο –και ξέρεις καλά πως θεωρούμε τον πιο φονικό πόλεμο όλων των εποχών ένα ιδανικό κάδρο για δυνατές ταινίες. Εδώ μια Ρωσίδα αντιστασιακή, ένας Γάλλος δωσίλογος κι ένας αξιωματικός των Ες Ες μπλέκουν τις ζωές τους μέσα στο σκοτάδι της δεκαετίας του 40’.

ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ 2

Γουστάρουμε πολύ που ο Μάικλ Κίτον επανήλθε δριμύτερος στα κινηματογραφικά πράγματα. Στο «American Assassin: Η εκδίκηση» είναι ο σκληρός εκπαιδευτής της CIA που προσπαθεί να μετατρέψει έναν νεαρό πράκτορα σε ανθρώπινο υπερόπλο. Και στο τρείλερ της ταινίας μπορεί να κόψεις την ένταση με το μαχαίρι.

ΑΝΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΣ

nyxtes

Αντί για τη συνηθισμένη ξινίλα που βγάζουμε κάθε εβδομάδα για την ταινία που ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να πάμε, σήμερα λέμε να σου προτείνουμε κάτι άλλο: τις αγαπημένες Νύχτες Πρεμιέρας που μπορείς να συνδυάσεις με ένα ωραιότατο αθηναϊκό ποτάκι στα στέκια της πόλης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved