ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ: Σε Ταινία Τρόμου με την Κούκλα του Σατανά

Σίγουρη διασκέδαση. Σίγουρα ποπ κορν.

Από πιτσιρικάδες περιμέναμε πάντα τις καινούργιες ταινίες που βγαίνουν κάθε εβδομάδα –λες και είναι κάποιο δέμα που μας στέλνει η θεια μας από την Αμερική. Σίγουρα παλιότερα, τότε που δεν υπήρχαν τόσες επιλογές (dvd, streaming, downloading), η ατάκα «πάω κινηματογράφο» ήταν πιο πωρωτική. Τον τελευταίο καιρό όμως, κι επειδή χορτάσαμε κλεισούρα στο σπίτι, λέμε να ξεχυθούμε ξανά στα σινεμά φανατικά.

Έτσι αποφασίσαμε να μοιραζόμαστε κάθε εβδομάδα τις σκέψεις μας μαζί σου, για το ποιες ταινίες θα τρέξουμε να δούμε και ποιες θα αποφύγουμε όπως ο Διάολος το λιβάνι. Αγαπητέ ταινιοφάγε έλα εδώ να τσεκάρουμε παρέα τι καλό (και τι κακό) θα παίξει στις αίθουσες των σινεμά σε πρώτη προβολή από σήμερα Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου.

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα πράγματα είναι απλά εδώ: η Annabelle είναι μια κούκλα του Σατανά και θα σου πάρει την ψυχή με εντολή του κυρίου της. Το σίκουελ της πρώτης ταινίας ονομάζεται «Creation» φέρνει στον νου το διάσημο ποίημα του Έντγκαρ Άλαν Πόε και παρουσιάζει το κλασικό εύρημα που έχουμε θαυμάσει στη σειρά «Τσάκι»: ένα δαιμονισμένο παιδικό παιχνίδι συνδυασμένο με ατμοσφαιρικά κάδρα και αγωνία που την κόβεις με το μαχαίρι. Σιγουράκι διασκέδασης με άλλα λόγια, από εκείνα τα θρίλερ που ξέρεις ότι δε θα απογοητεύσουν. Εσένα και τα ποπ κορν σου.

 

ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ

Δυνατό οικογενειακό δράμα προβλέπεται το «Γυάλινο Κάστρο» στις ατέλειωτες αμερικανικές εκτάσεις όπου μια κοπέλα από προβληματική οικογένεια προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της με βάση τους δικούς της κανόνες. Με τους Μπρι Λάρσον και –κυρίως- τους αγαπημένους Γούντι Χάρελσον και Ναόμι Γουάτς που μας έχουν χαράξει ανεξίτηλα με τις ερμηνείες τους κατά καιρούς.

 

ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ 2

Ισπανία, κρίση, ζευγάρι ερωτευμένων τριαντάρηδων στο «Πικαδέρο» όπου ότι κι αν κάνουν δε μπορούν να βρουν ένα μέρος να «ερωτευτούν». Επειδή καμιά φορά οι εκλεκτικές συγγένειες ανάμεσα στους λαούς ξυπνάνε μνήμες και βιώματα, αυτή εδώ η κωμωδία κάτι μας κάνει.

 

ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ 3

Ο γηραιός κι αγαπημένος Τζιμ Μπρόουντμπεντ είναι από εκείνος τους ηθοποιούς που αθόρυβα αλλά σταθερά έχουν σμιλέψει μια τεράστια καριέρα χωρίς τυμπανοκρουσίες. Στο «Ένα Κάποιο Τέλος» τον βλέπουμε σε ένα one man show να αναπολεί τα τρομερά λάθη που έκανε στη νεότητά του –και πως αυτά ίσως του άλλαξαν την πορεία της ζωής του.

 

ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Στο «Βικτώρια και Αμπντούλ» βλέπουμε την πάλαι ποτέ κραταιά Αυτοκρατορία της Μεγάλης Βρετανίας μέσα σε όλα της τα κλισέ με μια ουσιώδη διαφορά όμως : η Βασίλισσα αποφασίζει να κάνει παρέα με τον αλλόθρησκο υπηρέτη. Απλά όσο κι αν σεβόμαστε τη Μεγάλη Κυρία που ακούει στο όνομα Τζούντι Ντεντς, όσο κι αν μας γοητεύουν κάποιες φορές οι ταινίες εποχής, αυτήν τη φορά μας έχει χάσει από το τρέιλερ…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved