ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ: Για τη Σαρλίζ Θερόν που μεταμορφώνεται σε θηλυκό Τζέιμς Μποντ!

Atomic Blonde, σου ερχόμαστε.

Από πιτσιρικάδες περιμέναμε πάντα τις καινούργιες ταινίες που βγαίνουν κάθε εβδομάδα –λες και είναι κάποιο δέμα που μας στέλνει η θεια μας από την Αμερική. Σίγουρα παλιότερα, τότε που δεν υπήρχαν τόσες επιλογές (dvd, streaming, downloading), η ατάκα «πάω κινηματογράφο» ήταν πιο πωρωτική. Τον τελευταίο καιρό όμως, κι επειδή χορτάσαμε κλεισούρα στο σπίτι, λέμε να ξεχυθούμε ξανά στα σινεμά φανατικά.

Έτσι αποφασίσαμε να μοιραζόμαστε κάθε εβδομάδα τις σκέψεις μας μαζί σου, για το ποιες ταινίες θα τρέξουμε να δούμε και ποιες θα αποφύγουμε όπως ο Διάολος το λιβάνι. Αγαπητέ ταινιοφάγε έλα εδώ να τσεκάρουμε παρέα τι καλό (και τι κακό) θα παίξει στις αίθουσες σε πρώτη προβολή από σήμερα Πέμπτη 17 Αυγούστου.

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Η «Ατομική Υπόθεση» μας προϊδεάζει τρομερά θετικά για πολλούς λόγους. Πρώτον για τη Σαρλίζ Θερόν, τόσο για τις υποκριτικές της ικανότητες όσο για την εξωπραγματική ομορφιά της. Δεύτερον διότι η ταινία είναι κατασκοπική και μάλιστα διαδραματίζεται την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Τρίτον γιατί ο αγγλικός τίτλος της ταινίας, «Atomic Blonde», παραπέμπει στο θρυλικό κομμάτι των Blondie. Ξέρουμε όμως πως θα περάσουμε πολύ καλά –κι ας μην μας αλλάξει τη ζωή η ταινία. Επίσης, ότι παίζει η Σαρλίζ Θερόν το είπαμε;

 

ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ

Στο «Baby Driver» εμφανίζονται ο Τζέιμι Φοξ, ο Κέβιν Σπέισι κι ο Τζον Χαμ από το «Mad Men». Είναι περιπέτεια καταδίωξης που το ένα κυνηγητό με αμάξια διαδέχεται το άλλο. Ο πρωταγωνιστής ακούει μουσική μετά μανίας ενώ μπαίνει με τις μπάντες στις στροφές λες και δεν υπάρχει αύριο. Τέλος φαίνεται ότι ο σκηνοθέτης έχει βάλει μεγάλες δόσεις χιούμορ. Θέλεις και κάτι άλλο, αχάριστε;

 

 ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ 2

Για πάμε για λίγο name dropping: ο συμπαθέστατος Ράιαν Ρέινολντς, ο πολύ αγαπημένος Σάμιουελ Τζάκσον, ο θρυλικός Γκάρι Όλντμαν και το εφηβικό μας κόλλημα, Σάλμα Χάγιεκ. Σε μια περιπέτεια γεμάτη από εκρήξεις και δράση και τον ευφάνταστο τίτλο «Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή». Όπου πρώτο ρόλο δεν παίζει το σεναριακό βάθος αλλά ο χαβαλές και το χιούμορ. Όπως καταλαβαίνεις εμείς και τα ποπ κορν μας, θα περάσουμε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα.

 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

Αυτήν την εβδομάδα, επειδή περιέργως είμαστε σε πολύ καλή διάθεση, θα αφήσουμε την γκρίνια και τη ξυνίλα για λίγο στην άκρη. Και αντί να σου πούμε σε ποια ταινία ΔΕΝ θα πηγαίναμε ούτε με σφαίρες, θα σου μιλήσουμε για κάτι άλλο: για το 7ο Athens Open Air Film Festival, έναν θεσμό που πολύ αγαπάμε. Και πιο συγκεκριμένα για το «Wicker Man» που μπορείς να δεις αύριο στη Νέα Ιωνία. Μιλάμε για θρυλικό θρίλερ με Κρίστοφερ Λι σε μεγάλα δαιμονικά κέφια. Παγανιστικός τρόμος αντάξιος των Black Sabbath λέμε!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved