Να πηγαίνεις σε VIP πάρτι και να πληρώνεσαι; Ακούγεται Dream Job

Τζάμπα ταξίδια και ευκαιρία να γνωρίσεις γνωστό κόσμο. Α ναι, και στο τέλος να πληρωθείς απλώς που υπάρχεις στον χώρο.

Εντάξει, μην είμαστε και μηδενιστές όσον αφορά τα λαμπερά πάρτι στο Ντουμπάι και γενικότερα των celebrities. Μπορεί να μοιάζουν απλησίαστα στον απλό κόσμο και να υποστηρίζουμε πως «ούτε να τα δούμε», βαθιά μέσα μας, όμως, όλοι θα θέλαμε να έχουμε μια -αν όχι μόνιμη -παρουσία σε αυτά τα events, τουλάχιστον να εμφανιζόμαστε μία στο τόσο.

Ωστόσο, ο λόγος που αυτές οι εκδηλώσεις όπως γινόταν στο Gossip Girl ή άλλες φανταχτερές σειρές της τηλεόρασης, προβάλλονται με τέτοια λάμψη γιατί έχουν από πίσω τους κατάλληλους διαχειριστές social media και γενικότερα τεχνικούς παντός είδους, που έχουν το know how να μετατρέπουν ακόμα και το χαλίκι σε χρυσό.

Αυτό το πλάσμα μας έκανε να βλέπουμε Gossip Girl.

 

Πώς θα σου φαινόταν να ήσουν απλώς ένα «πιόνι» των συγκεκριμένων τυπάδων;

Νομίζεις ότι υπερβάλλουμε; Μαζί με τους «μάγους» της εικόνας, πάνε πακέτο και οι κομπάρσοι της υπόθεσης, άνθρωποι δηλαδή που πληρώνονται απλώς για να στέκονται στο χώρο, να γεμίζουν την εικόνα, να χαμογελάνε συνεχώς, να πίνουν και να τρώνε. Λαϊκιστί να κάνουν τις γλάστρες και να πληρώνονται που απλώς υπάρχουν.

Dream Job; Για πολλούς σίγουρα είναι. Για αυτό, λοιπόν, η εταιρεία Velloy, εταιρία που ειδικεύεται σε VIP Events, ανακοίνωσε ότι αναζητά ένα πρόσωπο που πληρώνεται για να πηγαίνει σε αποκλειστικές εκδηλώσεις.

Θα έκανες αδιάκοπα πάρτι για να ξεφορτωθείς τα πεθερικά σου;

Ξέρεις τώρα πώς πάνε αυτά. Την μία μέρα πίνεις ποτό στο Λονδίνο, την άλλη στο Μαϊάμι, την παράλλη στην Νέα Υόρκη και όλα αυτά χωρίς κανένα κόστος. Απλά και ξάστερα.

Ακόμα δεν σε πείσαμε;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved