Μην κρυβόμαστε. Η Serena van der Woodsen ήταν και παραμένει πραγματικός πόλος έλξης.

Την ώρα που ακούμε ότι η Sirina προσπαθεί να κάνει το κόλπο γκρόσο με την Amber Heard και της προσφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ και μια συλλεκτική Ford Mustang για να τη βουτήξει από τα χέρια του πρακτορείου Zen Models άπαντες προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε αν πρόκειται για τρολ ή αν όντως ο «Mr. Sirina» -a.k.a. Δημήτρης Σειρηνάκης- θέλει να ανεβάσει πραγματικά το επίπεδο των ερωτικών ταινιών στη χώρα μας.

Ακούγοντας όμως τη λέξη Sirina παραδόξως το μυαλό των πιο παλιών δεν πάει απαραίτητα στις ταινίες ενήλικου περιεχομένου αλλά στη μοναδική Serena που μπορούσε να αναγκάσει κάποιον άντρα να δει μια σειρά γυναικείας απόχρωσης, όπως το «Gossip Girl». Η μοναδική Serena van der Woodsen, ή αλλιώς Blake Lively.

 

 

Τα teen series δύσκολα ξεχνιούνται, όπως και οι αγάπες

Κάποτε σε αυτή τη θέση ήταν η Mischa Barton που μας ανάγκαζε να δούμε «Ο.C.», ύστερα όμως ήρθε η Blake και την έκανε μακρινή ανάμνηση. Ήταν ίσως το τέλειο πλάσμα για να μεταφέρει στον κόσμο τη λάμψη της εφηβικής υψηλής κοινωνίας του Upper East Side στο Manhattan της Νέας Υόρκης, κυρίως όμως τα ξεκατινιάσματα και τις ταραχώδεις περιπέτειες που κρύβει αυτό το κοινωνικό status, ειδικά αν είσαι μια γυναικάρα που όλες σε κοιτάνε, σε θαυμάζουν μα κατά βάθος σε ζηλεύουν. Από τη μία η εκνευριστική κολλητή και φθονούσα αντίζηλη, Blair Waldorf (Leighton Meester), από την άλλη η στήλη «Gossip Girl» που σαν παπαράτσι τρυπώνει σε όλα τα event και αρχίζει τα κουτσομπολιά.

 

AP071001046011

 

Μας ένοιαζαν όμως καθόλου τα κουτσομπολιά πέρα από το τι θα κάνει η απόλυτη «βασίλισσα» της σειράς; Δεν είναι υπερβολή να ομολογήσουμε ότι αρκετοί άντρες κόλλησαν στην οθόνη έστω και για λίγα επεισόδια όχι επειδή τους ένοιαζαν τα σχόλια του «Gossip Girl» ή την αποκάλυψη του ατόμου που βρίσκεται πίσω από αυτό, αλλά για να κάνουν εκείνοι σχόλια για τις προσωπικές αποφάσεις της Serena, όπως και το με τον ποιον θα καταλλήξει στο τέλος της σειράς.

Εδώ που τα λέμε δεν θέλαμε να καταλλήξει με κάποιον τυχάρπαστο. 

 

 

Από εκείνη τη σειρά και έπειτα η Blake Lively έχει θέση στην καρδιά κάθε άντρα, είναι η γυναίκα με την απόλυτη ομορφιά και τη φινέτσα, που από την εμφάνισή της στην τηλεόραση και μόνο σε κεντρίζει να την προσέξεις. Δεν είναι μόνο το πρόσωπο ή το κορμί, αλλά το χαμόγελο και ο τρόπος της που τη χαρακτηρίζουν. Εδώ που τα λέμε θα ήταν μαζί με τον πλέον ασόβαρο τύπο στο Χόλιγουντ, Ryan Reynolds αν δεν ήταν και αυτή πιο χαλαρή και γήινη από όσο νομίζουμε;

Τρεις καμένες ταινίες του Ryan Reynolds που πρέπει να δεις οπωσδήποτε.

Πείτε ότι θέλετε για την Blake Lively, κατηγορείστε τη ότι δεν είναι καλή ηθοποιός -δείτε τη στην ταινία «Τhe Shallows» και εκτός από το παρουσιαστικό θα την παραδεχτείτε και για την υποκριτική της- το ότι κατάφερε να αναγκάσει μεγάλο ποσοστό αντρικού κοινού να μάθει, πόσο μάλλον να παρακολουθήσει μια σειρά με κουτσομπολιά και κατινιές, είναι ένα κατόρθωμα από μόνο του.

 

 

Εδώ που τα λέμε παραλίγο μόνη της να σώσει το τραγικό «Green Lantern» αλλά ήταν κομματάκι δύσκολο να διασωθεί το γενικό ναυάγιο. Τουλάχιστον γνώρισε τον Ryan. Κάπου χάνεις, κάπου αλλού κερδίζεις έτσι πάνε αυτά.

Ας την τιμήσουμε λίγο με μερικά από τα πιο ωραία στιγμιότυπά της στο παρακάτω άλμπουμ:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved