Θα έκανες αδιάκοπα πάρτι για να ξεφορτωθείς τα πεθερικά σου;

Η Σακίρα πάντως αυτό κάνει και φαίνεται πως πιάνει.

Αν νομίζατε ότι την γλιτώσατε από τις ειδήσεις Σακίρα-Πικέ, είστε πολύ γελασμένοι. Τώρα είναι που έχουν ξεκινήσει τα αντίποινα και σε σημείο μάλιστα που θυμίζουν το Ρετιρέ του Δαλιανίδη. Ο Πικέ προχώρησε με τη νέα του σχέση, αλλά όπως μεταδίδουν τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων, η Σακίρα έχει προχωρήσει σε πάρτι. Και όταν λέμε πάρτι, δεν εννοούμε αυτά που φωνάζαμε την τάξη από το σχολείο και έπαιζε Eiffel 65. Λέμε κακό χαμό. Πολύ κόσμο. Σε φάση πάρε την παρέα σου και την παρέα της παρέας του και ελάτε να δείτε πως το κάνουμε στο Κολόμπια πεντέχος.

 

 

Όμως το παρτάρισμα έχει και άλλο στόχο

Είναι ένας μικρός οδηγός για το πώς να ξεφορτωθείς τα σπαστικά σου πεθερικά – ακόμη και αν είναι πρώην πεθερικά. Βλέπετε οι γονείς του Πικέ μένουν ακόμη στο διπλανό σπίτι και με τα πάρτι να διαδέχονται το ένα το άλλο, έχουν βαρέσει πίεση μεγαλύτερη από χύτρα ταχύτητας. Όλο αυτό βέβαια, είναι άλλη μία ιστορία ανάμεσα σε νύφη και πεθερά, καθότι οι σχέσεις τους ουδέποτε ήταν καλές. Είμαστε βέβαιοι πως έχουν πέσει τηλέφωνα από τη μητέρα του Πικέ στο γιο της με τις γνωστές ατάκες «στα έλεγα εγώ», «αυτή δεν είναι γυναικά, φίδι είναι», «δεν αγαπάς πια τη μανούλα;».

Μήπως τελικά ο Πικέ βγήκε και μάγκας με το τραγούδι της Σακίρα;

 

 

Πάντως οι γονείς σκέφτονται να μετακομίσουν μιας και η κατάσταση έχει παραγίνει, μιας και τα μόνα πάρτι που ήξεραν μέχρι τώρα είναι αυτά που έκανε η Μπαρτσελόνα στο γιο τους. Όμως η σχέση πεθεράς νύφης έχει αποκτήσει χειρότερες διαστάσεις, μιας και ένας φαν της Σακίρα, απαθανάτισε τη μητέρα του Πικέ να κάνει μία χειρονομία με το δάχτυλο κοντά στο στόμα, κάνοντας σήμα στην τραγουδίστρια να σωπάσει. Ξέρετε όλοι πως αν γινόταν αυτό στην Ελλάδα, θα είχαμε αίμα. Ή θα είχαμε γεμίσει κάποιο πάνελ εκπομπής.

 

 

Με λίγα λόγια και για να είμαστε ειλικρινείς, τα έκανε μαντάρα ο Πικέ. Βρήκε νέα σύντροφο, την περνάει ζάχαρη και φόρτωσε τη μάνα του στην πρώην του. Ούτε σχεδιασμένα να τα είχε. Σε κάθε περίπτωση αυτή η ιστορία να σας γίνει μάθημα. Ειδικά με τις μανάδες που καλύτερα να μην μπλέκονται πουθενά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved