Όχι σε άλλο ένα «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Η τηλεοπτική «Έλλη Ρούσσου» ήθελε 3η σεζόν ή remake, εμείς χαιρόμαστε που υπερίσχυσε το «όχι» της Ελένης Ράντου.

Δεν πάνε, που δεν πάνε τα remake στις μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ, βρείτε μας έναν λόγο που δεν θα συμβεί το ίδιο και στον ελληνικό «κόσμο». Το Κωνσταντίνου και Ελένης των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, για παράδειγμα είναι μια «τελειότητα» από μόνη της που δεν χρειάζεται ρετουσάρισμα. Άλλωστε, όπως έχουν μιλήσει και πολλοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς που μας έκανε να «λατρέψουμε» τις κωμικές καταστάσεις που γεννάει μια εχθρική συγκατοίκηση, έχουν παραδεχθεί ότι το content της κωμικής σειράς δεν θα είχε χώρο στο σήμερα. Κάθε μεγάλο πρότζεκτ, άλλωστε, στην εποχή του.

 

 

Τρανό παράδειγμα αποτελούν οι συνέχειες των «Πενήντα-Πενήντα» και «Καφέ της Χαράς» που, πραγματικά, κανείς δεν νοιάστηκε.  

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν για το Κωνσταντίνου και Ελένης να γίνει ταινία;

Πώς μας ήρθε εμάς όμως να μιλήσουμε για την πιθανότητα επιστροφής του Κωνσταντίνου και Ελένης στη ζωή μας; Μα λόγω της δήλωσης της ηθοποιού, Ελένης Φιλίππα, της δικηγόρου της Ελένης Βλαχάκη, Έλλης Ρούσσου η οποία σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν, δήλωσε πως «θα μου άρεσε να γίνει ένα remake αλλά δεν ξέρω αν θα έπρεπε να γίνει. Στα remake πάντα έχεις αυτόν τον κίνδυνο να μην έχουν την ίδια επιτυχία με το αρχικό. Πολύ σπάνια ένα remake έχει την ίδια επιτυχία. Κάποιες φορές μάλιστα είναι και πλήρης η αποτυχία τους».

Μέσα σε όλα, η τηλεοπτική Έλλη Ρούσσου δήλωσε πως η σειρά θα είχε και 3η σεζόν αλλά η Ελένη Ράντου έκανε πίσω, φοβούμενη ότι θα ταυτιζόταν με την σειρά για την υπόλοιπη καριέρα της. 

 

 

Σαφώς και όλοι μας θα θέλαμε να ξαναπολαύσουμε έναν σύγχρονο καβγά του υποχόνδριου καθηγητή της Βυζαντινολογίας με την αθυρόστομη συγκάτοικό του και το πώς εξελίχθηκε ο γάμος τους, το αν ο «Οινοχόος» ανέλαβε το μπαρ και είναι ακόμα σε σχέση με την Ματίνα, εάν η Πέγκυ κατάφερε να εξελίξει το «ατάλαντο» ταλέντο της στην υποκριτική ή ο Μάνθος συνεχίζει να έχει «μοναδικές αγάπες» τρέχοντας στο εργοστάσιο επειδή «πλημμύρισε» η κεντρική αντλία.

Δυστυχώς θα λείπει ένα βασικό «γρανάζι» της σειράς.

Η Ελένη Φιλίππα μπορεί να ήθελε remake ή συνέχεια της σειράς, ωστόσο με τη δήλωσή της είπε ουσιαστικά αυτό που όλοι σκεφτόμαστε κάθε φορά που βλέπουμε ένα επιτυχημένο σίριαλ του παρελθόντος. Ότι ένα remake εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για το legacy της σειράς, ειδικά ένα το οποίο θα κατέστρεφε το καλό όνομα του Κωνσταντίνου και Ελένης δεν θα το συγχωρούσαμε ποτέ και σε κανέναν.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved