Καφέ της Χαράς: Είχε προβλέψει την εκλογή του Κώστα Μπακογιάννη από το 2005

Αν το θυμάσαι σου βγάζουμε το καπέλο.

Εδώ και πολλά χρόνια γράφονται πολλά για τη σειρά «The Simpsons» ότι προβλέπει το μέλλον. Δεν ξέρουμε αν είναι παιχνίδια της μοίρας ή απλή τύχη, ωστόσο όπως αποδεικνύεται, κάτι πετυχαίνουν για τη μοίρα της ανθρωπότητας όσο προχωράνε τα επεισόδια.

 

 

Αν πάντως θεωρούμε ότι δεν υπάρχει τέτοια σειρά στην Ελλάδα, τότε γελιόμαστε. Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τη διάσημη σειρά κινουμένων σχεδίων, ωστόσο κατάφερε να κάνει μια πρόβλεψη που βγήκε πολλά χρόνια αργότερα στη χώρα μας.

Και αυτή η σειρά είναι «Το Καφέ της Χαράς» με τους Χάρη Ρώμα και Ρένα Λουιζίδου.

 

 

Πολλά χρόνια λοιπόν πριν το επιτυχημένο σίριαλ επιστρέψει στη ζωή το 2019, είχε δώσει μια ατάκα που πολλοί τότε δεν κατάλαβαν αλλά αν ακουγόταν σήμερα θα τους ανατρίχιαζε.

Είναι η σκηνή στο επεισόδιο #60 όπου η δασκάλα Αγλαΐα τρελαίνεται εντελώς από τον έρωτα της να παντρευτεί δήμαρχο όπου παραδέχεται στον χαρακτήρα του Χάρη Ρώμα και δήμαρχο Κολωκοτρωνιτσίου, Περίανδρο Πώποτα ότι πάει στην Αθήνα να παντρευτεί το Δήμαρχο Αθηναίων.

Και πώς τον λέγανε τον συγκεκριμένο δήμαρχο κατά την Αγλαΐα; Δείτε στο παρακάτω βίντεο και στο σημείο 9:40.

 

 

Αν τώρα δεν σου κάνει εντύπωση να σου θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη σκηνή παίχτηκε το 2005, γύρω στα 14 χρόνια πριν την εκλογή του Κώστα Μπακογιάννη. Η συγκεκριμένη βέβαια στιχομυθία έγινε διότι τότε ήταν Δήμαρχος Αθηναίων ήταν η μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved