Θέλουμε ένα «Κωσταντίνου και Ελένης» σε ταινία;

Αυτό ακούσαμε σε ελληνική εκπομπή και προσπαθούμε να σκεφτούμε πώς θα είναι. Εσύ τι πιστεύεις;

Είναι σύνηθες φαινόμενο τη σύγχρονη εποχή πολλές ταινίες του παρελθόντος να μετατρέπονται σε σειρές, ή παλιότερες σειρές να παίρνουν reboot με δεδομένα νέας εποχής.

Στην Ελλάδα βέβαια οι ελληνικές σειρές δεν υποστηρίζουν κάτι τέτοιο αρκετά και κάτι τέτοιο έχουμε να το δούμε σχεδόν από την εποχή που ο Γιάννης Μπέζος μετενσάρκωσε τον ρόλο του Ζάχου Δόγκανου στο «Εκείνες και Εγώ», αφού τον είχε συστήσει στο κοινό πολλά χρόνια νωρίτερα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Για να επανέλθουμε στα σημερινά δεδομένα, όσα χρόνια και αν περάσουν υπάρχει μία σειρά η οποία σαρώνει στις επαναλήψεις και την έχουμε μάθε απ’ έξω και ανακατωτά περισσότερο και από «Τα Φιλαράκια».

 

 

Πρόκειται για τη σειρά των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, «Κωνσταντίνου και Ελένης», του οποίου οι δημιουργοί αναφέρθηκε ότι επιθυμούν να τη μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη ως ταινία, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

 

 

Μάλιστα ο Χάρης Ρώμας λέγεται ότι έχει επικοινωνήσει με την έτερη πρωταγωνίστριά του, Ελένη Ράντου για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, παίρνοντας θετικές αντιδράσεις για το συγκεκριμένο εγχείρημα.

 

 

Πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει ταινία ή να μείνει ως έχει;

Το θέμα βέβαια είναι το κατά πόσο θα κάνει καλό στη σειρά μια τέτοια μεταφορά. Δεν είναι νέο άλλωστε ότι όσες σειρές αποκτούν ζωή στο παρών μετά από καμιά 20αριά χρόνια συνήθως δεν στέφονται με επιτυχία και το να χαλάσει στα μάτια μας μία εκ των κορυφαίων σειρών όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση είναι κάτι που απεύχονται όλοι.

Από την άλλη βέβαια, και τι δεν θα δίναμε για να απολαύσουμε άλλο ένα επεισόδιο με τους δύο άσπονδους συγκατοίκους στο σπίτ στο Μαρούσι οι οποίοι μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν;

Σας δίνουμε τη σκυτάλη και εσείς μας λέτε τη γνώμη σας.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved