O emo-Shaq κάνει το Halloween να τρέμει

Ο τύπος είναι τρολ και σκέτη απόλαυση. Who wore it better είναι το ερώτημα: Ο Shaq ή ο Jimmy Butler;

Η νύχτα του Halloween πρέπει να είναι τρομακτική, στην εκπομπή TIP-OFF του ΤΝΤ για το ΝΒΑ ωστόσο αποφάσισαν να μας τρομάξουν, με χιουμοριστικό τρόπο. Και από τη στιγμή που στην εκπομπή βρίσκεται ο αξεπέραστος τρολ, ονόματι Shaquille O’ Neal, κανείς δεν ξέρει πώς θα καταλήξει το μασκάρεμα.

Γενικά ο τύπος έχει χιούμορ και το αποδεικνύει συνεχώς.

 

Και ο Shaq ντύθηκε Jimmy Butler

Ξεχνάει κανείς πώς εμφανίστηκε ο Jimmy Butler στη φετινή media day των Miami Heat; Δύσκολο. Αυτό το emo μαλλί του «Jimmy Bucket» είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει στον Τζίμι από τους Δέκα Μικρούς Μήτσους και πολλά ακόμα, εκκεντρικά κουρέματα.

O τύπος που θα πάρει το τελευταίο σουτ.

Η χτεσινή εκπομπή της παρέας των τεσσάρων ήταν αφιερωμένη στο Halloween, με πολλές ταφόπλακες-θύματα ομάδων να γεμίζουν το χώρο, ωστόσο το highlight ήταν η τρομακτική αμφίεση του Shaquille O’ Neal. Διότι ο τύπος έβαλε περουκίνι με φράντζα, δύο κρίκους σε χείλος και μύτη, και μεταμορφώθηκε σε emo Jimmy Butler.

Δεν χρειάζεται περαιτέρω σχόλιο, η εικόνα παρακάτω μιλάει από μόνη της. Ό,τι και αν μεταμφιέστηκαν οι Kenny Smith και Charles Barkley, δεν πιάνουν μία μπροστά στον emo-Shaq!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved