Assosiated Press Πέντε κουρέματα που βάζουν κάτω τον emo Τζίμι Μπάτλερ

Το emo λουκ του σταρ των Χιτ μας θύμισε ότι υπάρχουν, πολλοί χειρότεροι.

Θα μπορούσε να είναι ο Τζίμης από τους Δέκα Μικρούς Μήτσους, όμως ήταν άλλος Τζίμι. Ο Μπάτλερ του ΝΒΑΟ σταρ των Μαϊάμι Χιτ, όπως δήλωσε κατά τη media day της ομάδας του, είναι συναισθηματικά καταβεβλημένος από την ανταλλαγή που ΔΕΝ έγινε – εδώ και βδομάδες όλοι είχαν σίγουρο τον Λίλαρντ στο Μαϊάμι- με αποτέλεσμα ο Dame να πάει στο Μιλγουόκι, και οι Μπακς να γίνουν το αδιαμφισβήτητο φαβορί, μαζί με τους Σέλτικς, για την κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ακόμα και με αυτό το μαλλί, τον λατρεύουμε.

Και ποια ήταν η αντίδραση του Μπάτλερ; Να πάει στη media day με ένα μαλλί που μας θύμισε Λάκη Λαζόπουλο στον πλέον εμφατικό του ρόλο.

 

 

Emo ή όχι, ο Μπάτλερ κατάφερε να τραβήξει τα φώτα πάνω του και εμάς να περιμένουμε σύντομα να τον ξαναδούμε με νέο λουκ που να μη θυμίζει περούκα. Όσο και αν δεν συμφωνούμε με το μαλλί του Μπάτλερ, θυμόμαστε πάντα ότι υπάρχουν πολλά χειρότερα εκεί έξω. Είτε μιλάμε για αθλητισμό, είτε γενικότερα στον κόσμο.

 

Ο Emo Τόμπι Μαγκουάιρ

Άμα θες να γίνεις emo, κάν’ το όπως ο Μαγκουάιρ στο «Σπαϊντερμαν 3». Αν ο Μπάτλερ ερχόταν με μακιγιαρισμένο μάτι και τις κινήσεις του Πίτερ Πάρκερ των 00’s, τότε θα μπορούσε να τον κοντράρει. Είναι ακόμα μακριά όμως. Ευτυχώς.

 

 

Η «σκιά» του Ρονάλντο

Αν κάνεις κούρεμα-statement, απλώς παίζεις εκκεντρικά. Ο Ρονάλντο σε εκείνο το Μουντιάλ του 2002 δίδαξε μπάλα σε όλους, δυσκολεύοντας όμως πάνω από όλα τον εαυτό του. Με αυτή τη φύτρα πάνω από το κούτελο δεν γινόταν να τον χάσει αμυντικός μέσα στο γήπεδο. Επειδή όμως μιλάμε για το «Φαινόμενο», ακόμα και έτσι ήταν καταιγιστικός. Το μαλλί του Μπάτλερ πάντως παραμένει πταίσμα μπροστά του.

 

GettyImages 1224126989

 

Το φαβορί Ταρίμπο Ουέστ

Ο Ρόντμαν ήταν μεν εκκεντρικός, το μαλλί του όμως θα είναι πάντα Statement. Ο Ρίγκομπερτ Σονγκ ήταν στιλ παρότι θύμιζε κατά κάποιον τρόπο τους κακούς δίδυμους από το Matrix Reloaded. Όταν μιλάμε όμως για ένα κούρεμα που δεν ξέρεις πώς να προσδιορίσεις, κάτι που παραπέμπει σε πράσινο γλάσο πάνω σε τούρτα, ή φυτά μέσα από μια γλάστρα, υπάρχει πάντα το καλύτερο αριστερό μπακ του Championship Manager 2001-02, Ταρίμπο Ουέστ. Και χωρίς καμία αμφισβήτηση.

 

 

Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ στο Hard Target

Μια φορά και ένα καιρό ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ άφησε μακρύ μαλλί και αποφάσισε να υποδυθεί έναν άστεγο που βοηθάει μια κοπέλα να βρει τα ίχνη του χαμένου πατέρα της. Για να το καταφέρει, όμως, χρειάστηκε να ρίξει πολλές κλωτσιές, να δεχτεί χτυπήματα, πυροβολισμούς και μαχαιριές. Να σηκωθεί όρθιος στη σέλα μιας μοτοσικλέτας, εν κινήσει παρακαλώ, και να πυροβολήσει τους κακούς. Ο ίδιος έπεσε κάτω, οι υπόλοιποι έπεσαν τέζα. Ένα μόνο πράγμα έμεινε ακίνητο και είναι αυτό που έχουμε βαφτίσει στο Ratpack ως «το χειρότερο μαλλί του κόσμου». Και δεν υπερβάλλουμε καθόλου για αυτό.

 

 

Το «Κλίνγκον» Ζερβινιό

Σκεφτήκαμε να δώσουμε την τελευταία θέση της λίστας, στις ανάποδες περούκες του Φάνη Λαμπρόπουλου, ωστόσο η ράστα κουρτίνα του Ζερβινιό θα μας παραξενεύει πάντα. Ακόμα και αν ήρθε ελάχιστα στον Άρη, δεν μπορέσαμε να μελετήσουμε ακριβώς τι συνέβαινε σε εκείνο το κεφάλι, ούτε από ξεκινάει η συγκεκριμένη φύτρα. Έφερνε κάπως σε Κλίνγκον από το Σταρ Τρεκ, και έριχνε «στάχτη» στην «μπανανόφλουδα» του συμπαίκτη του στην Άρσεναλ, Σανιά. Το ίδιο κάνει και στον emo Τζίμι Μπάτλερ.

 

AP110731030554

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved