GettyImages-Photo by Ryan Pierse Τέρι και Μπριτζ μένουν «παρέα» στο Κατάρ και αναμένεται «Αρμαγεδών»

Πόσες πιθανότητες έδινε να μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο;

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από το σκάνδαλο που ξεκλήρισε την Τσέλσι, το περίφημο Τέρι-Μπριτζ, με τις ημέρες εκείνες να οδηγούν στην σπήλωση του ονόματος του εμφατικού αρχηγού των «Μπλε» του Λονδίνου και γέννησε άπειρα κακοπροαίρετα ανέκδοτα τύπου «ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι του Τζον Τέρι; Το “Under the Bridge” (των Red Hot Chilli Peppers)».

Αν δεν θυμάσαι τη φάση, ήταν τότε που αποκαλύφθηκε ότι ο Τζον Τέρι έβγαινε παράνομα με τη γυναίκα του άλλοτε συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Ουέιν Μπριτζ (την Βανέσα Περονσέλ) και άπαντες είχαν εστιάσει στην αντίδραση των δύο όταν πρόκειται να συναντηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι (ο Μπριτζ έπαιζε τότε στους «πολίτες»).

Αν δεν θυμάσαι τι έγινε σου θυμίζουμε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Από το 2010 όταν και ξέσπασε το σκάνδαλο τα χρόνια έχουν περάσει, αμφότεροι έχουν τελειώσει καριέρα και ασχολούνται με άλλα πράγματα, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι έχουν συμφιλιωθεί. Το παράδοξο όμως δεν είναι ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται και οι δυο στο Κατάρ, αλλά το ότι διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Αυτή τη στιγμή στο ξενοδοχείο της Ντόχα, Fairmont οι σεκιουριτάδες είναι πραγματικά alert καθώς στο ξενοδοχείο διαμένουν αρκετά γνωστοί άνθρωποι της FIFA, κυρίως όμως έχουν τον νου τους μη και οι δύο πρώην φίλοι και νυν εχθροί διασταυρωθούν και γίνει χαμός.

Για την ώρα στο Κατάρ προσπαθούν να καταλάβουν τι ψέματα τους είπαν για την Εθνική τους ομάδα.

Ευτυχώς το ξενοδοχείο διαθέτει 362 δωμάτια επομένως μπορεί να αποφευχθεί ο Αρμαγεδών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved