Ο Conor McGregor ονειρεύεται μια Chelsea γεμάτη «φονικά όπλα»

Αν έρθει στο Stanford Bridge o «Notorious» οι «Blues» θα γίνουν «Blue Lethal Weapons».

Μέσα στην αναμπουμπούλα και την κατηφόρα που έχει πάρει ο κόσμος από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έσκασε και μια είδηση που «κάπως» ήχησε στα αφτιά μας, δίνοντάς μας ένα λόγο παραπάνω να συζητήσουμε και να αστειευτούμε. Ο Conor McGregor, το άλλοτε πρόσωπο του UFC εξετάζει τις επόμενες κινήσεις του και από τη στιγμή που είδε τον Roman Abramovic να βάζει πωλητήριο στην Chelsea, δήλωσε πως θέλει να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου του Stanford Bridge.

 Νομίζεις ότι είναι ψέμα; Δες εδώ.

 

Το να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη αγορά μάλλον είναι κομματάκι δύσκολο με το απλησίαστο αντίτιμο των 3 δισεκατομμυρίων λιρών να βάζει φρένο στις όποιες ελπίδες είχαμε να δούμε τον «Notorious» στην κεφαλή του Stanford Bridge, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να ονειρευόμαστε μια Chelsea με τη σφραγίδα του Ιρλανδού πρώην ΜΜΑερ.

Έτσι και γίνει το θαύμα και ο McGregor γίνει ο νέος Abramovic τότε οι «μπλε» είναι βέβαιο ότι θα τρομάζουν κάθε αντίπαλο που θα βλέπουν μπροστά τους. Θα είναι μια μηχανή αδίστακτη, που καμιά φορά θα μπερδεύει το ποδόσφαιρο με το ξυλίκι, ένα σύνολο που κάθε αντίπαλος θα τρέμει να αντιμετωπίσει, καθώς θα έχει χάσει από τα αποδυτήρια με τη μισή ομάδα να τίθεται νοκ άουτ για την επόμενη σεζόν.

 

 

Το καλοκαίρι που ο Florentino Pérez θα επιχειρήσει να ξαναφτιάξει τους «galácticos», o McGregor στήνει τους δικούς του «lethal weapons». Και αυτοί είναι οι υποψήφιοι μεταγραφικοί του στόχοι.

 

Monk (a.k.a. Jason Statham από Mean Machine)

Πώς γίνεται στα videogames που αν πατήσεις το σημειωμένο δάπεδο παθαίνεις ηλεκτροπληξία ή απλά πας στο retry; Έτσι είναι και η μικρή περιοχή ή οποιοδήποτε τετραγωνικό χιλιόμετρο πλάι στον τερματοφύλακα των φυλακόβιων στο Mean Machine. Εκεί όπου μέχρι και ο cameraman πίσω από το τέρμα κινδυνεύει.

 

 

Pepe

Οπλίζει με το psycho-βλέμμα, περιμένει σαν τη γάτα με το ποντίκι να περάσεις και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα. Ορμάει σαν τον ταύρο και ας πάρει κάρτα. Τρώει κόκκινη ο Pepe από τη μία, δεν παίζει την υπόλοιπη σεζόν ο αντίπαλος από την άλλη. Fair trade.

 

 

Vinnie Jones

Αν υπάρχει μία περίπτωση να γλιτώσεις από τον Pepe, ο επόμενος που θα συναντήσεις θα είναι ο Vinnie Jones οπότε δύσκολα τα πράγματα. Με λίγα λόγια αν πέσεις πάνω του ψάχνεις να βρεις βιονικά πόδια και μια νέα καριέρα σε άλλο τομέα. Μόνη σου ελπίδα να έχει δεχτεί ήδη κόκκινη κάρτα από κάποιο δολοφονικό μαρκάρισμα σε κάποιο δύστυχο συμπαίκτη σου.

 

 

Nigel de Jong

Θες να κάνεις τατουάζ αλλά θες να βγει μια και έξω χωρίς να υπομείνεις τον πόνο του μελανιού; Ο «Cobra Kai» Nigel de Jong είναι εδώ και μοιράζει στάμπες δωρεάν σε αντιπάλους. Ο Xabi Alonso πάντως το τατουάζ στο στέρνο από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 το έχει ακόμα, μαζί με δυο τρεις τάπες από το παπούτσι του Ολλανδού.

 

 

Roy Keane

Γίνεται να πάρει ομάδα ο McGregor και να μην έχει έστω έναν Ιρλανδό στην Τσέλσι; Κρούσεις έχει κάνει ήδη στον Liam Neeson και στον Jax Teller των Sons of Anarchy (παρότι είναι με τους Βορειο-ιρλανδούς) αλλά πρώτη επιλογή είναι ο Roy Keane. Είναι βέβαιο ότι  δεν θα δεχτεί να φορέσει τα «μπλε» ελέω Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο αν χρειαστεί ο άλλοτε πρωταθλητής του UFC θα αλλάξει και το χρώμα της ομάδας προκειμένου να φέρει το άλλοτε διαβολικό δρεπάνι στο Stanford Bridge. Απλά και μόνο για να μην πατάει κανείς το κέντρο.

 

 

John Cena

Όταν βρισκόταν στην ακμή του ο McGregor είχε πει ότι θα έδερνε άνετα τον John Cena σε αγώνα και εδώ που τα λέμε δεν είχε και άδικο. Τώρα όμως που ετοιμάζεται να γίνει ιδιοκτήτης της ομάδας θα βάλει τις παλιές σκέψεις στην άκρη, φέρνοντας τον Cena στο κέντρο της 11άδας. Απλά για να πιάνει χώρο μέσα στο γήπεδο και να φαίνεται πιο τρομακτική η ομάδα. Ενδεχομένως να το κάνει για να του ρίξει καμιά ψιλή ο Keane ή ο de Jong -τάχα μου καταλάθος- καθώς θα περνάει από δίπλα τους. Ίσως τώρα που έπαιξε τον Peacemaker να φέρει και λίγο κόσμο στο γήπεδο.

 

 

Eric Cantona

Ο King Eric δεν φοβάται ποτέ, τίποτα και κανέναν. Αν είσαι αντίπαλος απλά σε βαράει, αν είσαι αντίπαλος οπαδός είναι που κινδυνεύεις. Με το Μουντιάλ του Κατάρ να γίνεται εν μέσω σεζόν αλλά τον Cantona να έχει δηλώσει πως ούτε καν θα το παρακολουθήσει, ο McGregor είναι στην ευχάριστη θέση να έχει παίκτη ολκής που θα σνομπάρει πιθανή κλήση στην Εθνική Γαλλίας προκειμένου να συνεχίσει να ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα. Και τους αντίπαλους χούλιγκαν.

 

 

Zlatan Ibrahimovic

Ο άνθρωπος είναι βιονικός και δεν έχει σκοπό να σταματήσει την μπάλα. Ο McGregor θέλει επιθετικό για τα 10 επόμενα χρόνια και ο «Ίμπρα» θα του προσφέρει μίνιμουμ άλλα 15 και ακόμα περισσότερα γκολ, έστω και αν σε αρκετά θα λείπει εξαιτίας αποβολής λόγω κάποιου εκτός φάσης χτυπήματος σε αντίπαλο. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. That's Zlatan. 

 

 

Danny Meehan (Mean Machine πάλι)

Τον έχεις ξαναδεί στη λίστα, εδώ όμως σκάει μύτη σαν δεκάρι και πρωταγωνιστής της ταινίας «Mean Machine». Δεν χαμπαριάζει με τίποτα, είναι και φυλακόβιος οπότε δεν τολμάς να τον πλησιάσεις, ενώ αν έχει κάποιο πρόβλημα θα φωνάξει τον κολλητό του (Monk) από το τέρμα να έρθει να σώσει την κατάσταση. Στις ομάδες του McGregor οι αντίπαλοι δεν έχουν ελπίδα επιβίωσης. Ειδικά αυτοί που κάθονται στο τείχος από κάποια εκτέλεση φάουλ.

 

 

Για κόουτς: Zinedine Zidane

Δεν μας νοιάζει που αρκετοί θέλουν πίσω τον Jose Mourinho, ο McGregor θέλει η ομάδα να έχει έναν προπονητή που να μη χαμπαριάζει από κανένα «καθίκι» της βασικής ενδεκάδας, κυρίως όμως να διδάξει σε όλους το πνεύμα του νικητή και την έννοια της κεφαλιάς. Όχι για να διώχνουν τις σέντρες ή να σκοράρουν με το κεφάλι, αλλά για να απαντούν χρησιμοποιώντας το «μυαλό» σε περίπτωση που τους εκνευρίσει κάποιος.

 

Zidane Headbutt


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved