Red Hot Chilli Peppers: Επιστροφή στις παλιές καλές μέρες με νέο τραγούδι

Κάνουμε μία ακρόαση πριν την κυκλοφορία του Unlimited Love.

Οι Red Hot Chili Peppers μοιράστηκαν άλλο ένα νέο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ τους Unlimited Love. Ονομάζεται "Poster Child" και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Πριν από λίγο καιρό επίσης είχε κυκλοφορήσει και άλλο ένα νέο τραγούδι από το καινούριο άλμπουμ με τίτλο, "Black Summer".

Το "Poster Child" είναι το δεύτερο single που μοιράζονται οι Red Hot Chili Peppers από το Unlimited Love, μετά το "Black Summer"—την πρώτη τους νέα μουσική από τότε που ο κιθαρίστας John Frusciante επανήλθε στη σύνθεση το 2019.

Οι Red Hot Chili Peppers είναι ένα θρυλικό αμερικάνικο Alternative rock συγκρότημα που ιδρύθηκε στο Λος Άντζελες το 1983.Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος είναι ο Antony Kiedis (φωνητικά) και ο Michael "Flea" Balzary (μπάσο), ντράμερ έγινε το 1988 ο Chad Smith, και κιθαρίστας το 2009, μετά την αποχώρηση του John Frusciante, ο Josh Klinghoffer.

 

 
 

Οι Red Hot Chili Peppers έχουν κερδίσει εφτά Grammy Awards και έχουν πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια άλμπουμ ανά τον κόσμο. Το 2019 η μπάντα ανακοίνωσε την επιστροφή του Frusciante.

Το 2012 εισήλθαν στο Rock and Roll Hall of Fame. Στις 16 Δεκεμβρίου 2019 οι Red Hot Chili Peppers ανακοίνωσαν ότι ακριβώς 10 χρόνια μετά την αποχώρηση του, ο John Frusciante επιστρέφει στην μπάντα.

 

 
 

Το συγκρότημα πρόκειται να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία τον Ιούνιο με την υποστήριξη των A$AP Rocky, Thundercat, Anderson .Paak & The Free Nationals, Haim, Beck, the Strokes, King Princess και St. Vincent.

Το προηγούμενο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers, The Getaway, κυκλοφόρησε το 2016.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved