Assosiated Press Tι ονόματα θα σκαρφιστεί άραγε ο Elon Musk μετά το Optimus

Αφού το ανθρωποειδές ρομπότ του παραπέμπει στον αρχηγό των Transformers, φανταστείτε τι ακολουθεί στο μέλλον.

Elon Musk είναι αυτός, ό,τι θέλει κάνει. Κάθε του εφεύρεση ή δήλωση συζητιέται, σε σημείο που είναι με διαφορά ο άνθρωπος που επηρεάζει ολόκληρο τον πλανήτη ανάλογα με τα θέλω και τις ορέξεις του. Άλλωστε δεν μιλάμε για κάναν τυχαίο, αλλά τον πιο πλούσιο άνθρωπο στον κόσμο.

Ο τύπος είναι μια κατηγορία μόνος του, η τρανή απόδειξη όπως έχει πει και ο Έλληνας ηθοποιός, Theo Alexander «ένας ακόμα λόγος που δεν πρέπει να κάνεις bullying στους σπασίκλες στο σχολείο, είναι ότι μια μέρα θα είναι αφεντικά σου». Τι νόμιζες, ότι Musk ήταν ο μάγκας της τάξης του;

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη που μας είχε δώσει ο Theo Alexander.

 

Από τα ονόματα και μόνο που έχει δώσει τελευταία στις «δημιουργίες» του, αποδεικνύει ότι ο geek ζει και βασιλεύει μέσα του. Το ότι ένα από τα παιδιά του λέγεται X Æ A-12 λες και είναι ο R2-D2 του Star Wars, ή το ανθρωποειδές που παρουσίασε πρόσφατα αποκαλείται Optimus (που παραπέμπει στον Optimus Prime των Transformers) μάλλον αποκαλύπτει ότι θα δούμε αρκετά ακόμα περίεργα ονόματα στο μέλλον.

Δεν ξέρουμε τι θα σκαρφιστεί από εδώ και πέρα ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ωστόσο αν το συνεχίσει σε Optimus Mode, τότε σας πάμε ένα στοίχημα ότι αρκετά μελλοντικά του πλάνα ενδεχομένως να έχουν τα παρακάτω ονόματα.

 

Το αυτόνομο Tesla: KITT

Όνειρο κάθε άντρα να κάνει παρέα με το αμάξι του, δίνοντάς  του μάλιστα τα ηνία σε περίπτωση που βαριέται. Η νέα μορφή του Tesla έχει αυτόνομο εγκέφαλο σαν του Optimus, ο Musk όμως βαρέθηκε τα Transformers και δεν θα το αποκαλέσει Bumblebee, γυρίζοντάς το σε κάτι πιο αντρικό, πιο Ιπποτικό για την άσφαλτο.

Ευκαιρία για την Express Service να ξανακάνει διαφήμιση-έπος χωρίς να χρυσοπληρώσει τον Hasselhoff.

 

 

Το πρώτο Escape Room της Space X: HAL 9000

Μετά τα Dragon 2, Falcon 9 και άλλα ονόματα της σειράς, ο Musk αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τα κονέ του με το διάστημα και ετοιμάζει τον πρώτο θεματικό πύραυλο τρόμου, ένα escape room μέσα στη μέση του διαστήματος που έχει σκοπό να διασκεδάσει και ταυτόχρονα να δείξει το πόσο τρομακτικό ήταν το έπος του Stanley Kubrick, «2001: A Space Odyssey». Ο σκοπός είναι απλός: Ο υπερυπολογιστής του διαστημικού σταθμού ονόματι HAL 9000 έχει αποφασίσει να σε παγιδεύσει και εσύ σαν καλός αστροναύτης καλείσαι να αποδράσεις. Αν τα καταφέρεις κερδίζεις τζάμπα βόλτα στον Άρη, αν πάλι όχι πας να καθαρίσεις τα σκουπιδολόγια που έχουμε αφήσει στον κόκκινο πλανήτη. Δίκαιο.

 

 

Το πρώτο αστυνομικό αμάξι της Tesla: Robocop

Τρέχει γρήγορα, διαθέτει πυραύλους, ενσωματωμένα πολυβόλα πίσω από τους προβολείς και ρίχνει σκόνη στο κλασικό Citroen Xsara της Ελληνικής Αστυνομίας. Πάνω από όλα όμως υπηρετεί πιστά τα Prime Directives του και διαθέτει μέχρι και κράνος επηρεασμένο από τον Bob Morton για τις στιγμές που ο οδηγός τολμήσει να το «πατήσει» λίγο παραπάνω. Αν δεν νιώσεις η μετεξέλιξη του Alex Murphy ποιος ο λόγος να το οδηγήσεις άλλωστε.

 

 

Skynet: Το νέο Twitter

Αν δεν το έχετε καταλάβει, στον κόσμο που ζούμε ο ίδιος ο Musk είναι το Skynet και το Twitter είναι το μέσο του για world domination. Δεν θα αποκαλέσει όμως ποτέ τον εαυτό του έτσι προκειμένου να μην κινήσει υποψίες, για αυτό και θα δώσει το συγκεκριμένο όνομα στο Twitter όταν περάσει και επίσημα στην κατοχή του. Όχι τίποτα άλλο, ευκαιρία να παίξει και ο ίδιος σε κάποιο από τα νέα Terminator, αν και εδώ που τα λέμε δεν θα χρειαστεί. Θα μας κάνει ο ίδιος μια Judgment Day και θα ησυχάσουμε.

Marcus Interaction with Skynet


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved