Όταν δεν ξέρεις πού θα καταλήξεις το βράδυ, το αυτοκίνητο σου έχει όλες τις λύσεις για την επόμενη μέρα. Από ρούχα, αποσμητικά μέχρι και καθαρά εσώρουχα. Μια δεύτερη γκαρνταρόμπα.

Άλλοι single άντρες είναι ήρεμοι και μεθοδικοί, άλλοι πάλι πιο άτακτοι και θορυβώδεις στα προσωπικά τους. Όταν δεν είσαι σε σχέση και ακόμα δεν έχεις τις υποχρεώσεις του γονέα, τότε κανείς δεν σε περιορίζει στο πώς θα περάσεις τα βράδια σου. Μπορεί αυτά να είναι στο σπίτι σου αγκαλιά με τα σουβλάκια που έχεις παραγγείλει, με τα κολλητάρια σου, αλλά εδώ που τα λέμε οι περισσότεροι περιμένουν από σένα να γνωρίσεις μια γυναίκα και να περάσεις το βράδυ σπίτι της.

Ειδικά αν έχεις γνωρίσει μια τέτοια γυναίκα.

 

Και αν το πρωί έχεις υποχρεώσεις τι κάνεις;

Δεν είναι σκότωμα να πρέπει να μείνεις σπίτι της κοπέλας και το πρωί να φύγεις από τα χαράματα τύπου 5 π.μ. για να προλάβεις να πας σπίτι, να αλλάξεις, να πλυθείς, να βουρτσίσεις δόντια και να πας στο γραφείο σου;

Τέτοιες στιγμές είναι που δείχνουμε μία παραπάνω αγάπη για τον κολλητό μας, τον καλύτερο φίλο του εργένη άντρα που μας ακολουθεί πιστά όπου και αν πάμε, θα μας πάει παντού, θα μας αφήσει να κοιμηθούμε ή να και να κάνουμε σεξ στο σαλονάκι του αν χρειαστεί και κυρίως θα εξελιχθεί σε φορητή γκαρνταρόμπα εφόσον το απαιτήσουν οι καταστάσεις. Ο κολλητός αυτός λέγεται αυτοκίνητο και είναι κάτι παραπάνω από φίλος. Είναι η προέκταση του εαυτού μας.

 

 

Για κάθε άντρα μάλιστα που υπήρξε χωρισμένος κατά τη θητεία του στο στρατό και είχε τη δυνατότητα να έχει το αμάξι του μαζί, το αμάξι του ήταν ο απόλυτος σωτήρας. Το να μπορεί να κάνει την έξοδό του το βράδυ, να περνάει τη νύχτα παρέα με την κοπέλα στο σπίτι της ή σε οποιοδήποτε σπίτι (που δεν είναι δικό του) και να πηγαίνει το πρωί στην Υπηρεσία του στην πένα, επειδή είχε στο αμάξι τη στολή για να αλλάξει, την οδοντόβουρτσα και το ξυράφι για να γυαλίζει το μάγουλο ουσιαστικά μετέτρεψαν το αμάξι του σε απόλυτο αξεσουάρ εξόδου και όχι απλά σε μεταφορικό μέσο.

Πώς το Instagram έχει καταστρέψει το φλερτ

Το ίδιο λοιπόν ισχύει και για σένα τον εργένη που πρέπει να πας στο γραφείο το πρωί. Μπορεί  το βράδυ να φορούσες πουκάμισο αλλά κρίμα δεν είναι να το βάλεις τσαλακωμένο (και ιδρωμένο) όπως το κατάντησες; Ή να πας με τα ίδια εσώρουχα στο γραφείο; Όχι και στα δύο.

Επόμενως, εργένη άντρα, τι πρέπει να έχεις μαζί στο αμάξι πάντα, σε περίπτωση που το βράδυ περάσεις μια βραδιά με το πρόσωπο στο σπίτι της; Το πορτπαγκάζ πρέπει να έχει οπωσδήποτε τα εξής:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved