Ο γνήσιος KITT του Κnight Rider μπορεί να γίνει δικός σου

Το απόλυτο αυτοκίνητο των 80s όχι μόνο μπορεί να γίνει δικό σου, αλλά θα στο παραδώσει και ο ίδιος ο David Hasselhoff

Αν στην ερώτηση «ποια ήταν η πιο εντυπωσιακή παρουσία δίπλα στον ‘Hoff;» η προφανής απάντηση είναι η Pamela Anderson, ας θυμηθούμε και τη δεύτερη πιο εντυπωσιακή. Πολύ πριν σώσει τη μισή Καλιφόρνια από βέβαιο πνιγμό, εξαρθρώσει 2-3 καρτέλ ναρκωτικών και διώξει όλους τους πορτοφολάδες από το Baywatch, πολεμούσε με άλλο τρόπο το έγκλημα. Το Knight Rider ή Ιππότης της Ασφάλτου όπως τον μαθαμε στην Ελλάδα ήταν ένα από τα καλύτερα-χειρότερα δείγματα της pop culture εκείνης της δεκαετίας.Για όσους νεαρούς αναγνώστες αγνοούν αυτό το αριστούργημα το Knight Rider δεν ήταν τίποτα άλλο από έναν νεαρό David Hasselhoff, με το μαλλί που ήθελαν όλοι οι άντρες να έχουν τότε, να καταπολεμά το έγκλημα με τη βοήθεια του KITT.

 

Ο ΚΙΤΤ ήταν ένα υπερβολικά καστομαρισμένο Pontiac Trans Am το οποίο για τις ανάγκες της σειράς μπορούσε να κινηθεί αυτόνομα, να μιλήσει, να πυροβολήσει, να πιάσει ταχύτητες κοντά στα 400 χαω και τέλος να μπορεί να πηδάει πάνω από φράχτες. Στα 80s κανείς δεν σκέφτηκε ότι αυτό θα έβαζε υποψηφιότητα για το πιο ηλίθιο σενάριο όλων των εποχών και τους ευχαριστούμε γι’αυτό. Ένα από τα πολλά Pontiac που μετασκευάστηκαν ως KITT, δόθηκε ως δώρο στον τεράστιο ‘Hoff. Μάλλον τώρα που η Tesla φτιάχνει αυτοκίνητα που κινούνται μόνα τους και δεν είναι πια επιστημονική φαντασία η τεχνολογία του KITT, μάλλον το βαρέθηκε και αποφάσισε να το δημοπρατήσει.

 

Στα bonus της δημοπρασίας, και ίσως το καλύτερο σημείο της, είναι ότι τα κλειδιά του αυτοκινήτου θα παραδοθούν στον νέο τυχερό ιδιοκτήτη (οδηγός του KITT δεν μπορεί να είναι κανείς) από τον Michael Knight τον ίδιο. Μαζί με τον KITT δημοπρατούνται και άλλα προσωπικά αντικείμενα του David Hasselhoff τα οποία μπορείτε να χτυπήσετε μιας και το ΚΙΤΤ έχει φτάσει ήδη το 1.000.000$ και μάλλον θα ανέβει ακόμα παραπάνω μέχρι τις 21 Ιανουαρίου που κλείνει η δημοπρασία. Γνώμη μας είναι ότι ο ΚΙΤΤ αξίζει πολλά περισσότερα ακόμα.   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved