Lord of the Rings: Τελικά γιατί το Rings Of Power είναι τόσο ακριβό

Και μιιλάμε μόνο για την πρώτη σεζόν που παίζεται αυτή τη στιγμή στο Amazon Prime.

Όταν βλέπει κανείς πόσο κόστισε μόνο η πρώτη σεζόν της νέας σειράς Lord Of The Rings της Amazon παθαίνει αυτόματα ένα μικρό εγκεφαλικό. Τα 462 εκ. δολάρια δεν είναι λίγα. Ουσιαστικά μιλάμε για την πιο ακριβή παραγωγή όλων των εποχών. Σε μία συνέντευξη που έδωσε η επικεφαλής της Prime Video στο Hollywood Reporter, Jennifer Salke, είχε εξηγήσει τη λογική πίσω από το τεράστιο αυτό ποσό.  «Η αγορά αυτή τη στιγμή είναι κάπως τρελή. Είδαμε τι έγινε με το Knives Out του Νetflix. Για δύο ταινίες πλήρωσαν σύνολο 469 εκ. δολάρια». Φαίνεται πως όλοι αποσκοπούν στις πιο ακριβές παραγωγές λόγω ανταγωνισμού.

Ο Elon Musk κράζει το «Lord of the Rings» της Amazon και το διαδίκτυο παραληρεί

Η Amazon πλήρωσε ένα ξεχωριστό αστρονομικό ποσό για τα δικαιώματα του Lord Of The Rings του ύψους των 250 εκατομμυρίων δολαρίων. Είναι φυσικό να έχουν τεράστιες προσδοκίες από τη σειρά οι συντελεστές της, κανείς όμως δεν γνωρίζει πραγματικά αν όντως θα βγουν τα έξοδα τους. Ο κόσμος που αναμένεται να το παρακολουθήσει αντιστοιχεί σε μεγάλους αριθμούς, από την άλλη όμως εδώ μιλάμε για τεράστια ποσά παραγωγής. Είναι φανερό πως η Amazon τα παίζει όλα για όλα με το Rings Of Power.

 

 
 

Πολλοί έχουν σχολιάσει αρνητικά ήδη τη σειρά. Την αποκαλούν πολύ γυαλισμένη αλλά χωρίς ουσία. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό για την Amazon αν εξακολουθήσει να κυκλοφορεί αυτή η άποψη. Είναι ξεκάθαρο πως η Amazon επενδύει δυνατά σε κάτι που μπορεί να της «βγει» μία τρύπα στο νερό. Αυτό γιατί οι φανατικοί οπαδοί των βιβλίων και της ταινίας του Peter Jackson είναι άνθρωποι που δεν μπορείς εύκολα να τους αλλάξεις τη γνώμη. Σε πολλές περιπτώσεις τα χρήματα δεν φτάνουν από μόνα τους για να κάνουν μία σειρά καλή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved