Ένας Βασιλιάς οφείλει να φέρεται αρχοντικά στο προσωπικό του

Καλά-καλά δεν έγινε Κάρολος Γ' και άρχισε τις αγένειες.

Στην τελετή για το proclamation του Καρόλου σχολιάζουμε μία παρατήρηση που τελικά την έκανε όλος ο κόσμος μέσω των social media. Ο Κάρολος πριν κάτσει στο γραφείο του, έκανε μία άσχημη χειρονομία προς το προσωπικό που ήταν υπεύθυνο για την τάξη και την καθαριότητα του χώρου στον οποίο θα καθόταν. Άραγε τον ίδιο τον Κάρολο τον νοιάζει να είναι ευγενικός με το προσωπικό του; Θα έπρεπε σίγουρα να προσέξει λίγο παραπάνω τη γλώσσα του σώματος του γιατί αυτή είναι που βγαίνει προς τα έξω πάντα και αυτή βλέπει και κρίνει ο κόσμος. 

 

 

Δεν ήξερε άραγε πως τον παρακολουθεί εκείνη τη στιγμή όλος ο κόσμος ή μήπως απλά δεν τον ένοιαζε καν; Αυτό όμως που φοβούνται ορισμένοι είναι ότι ίσως και να θέλει να μας δείξει από τώρα ποιος κάνει κουμάντο στο παλάτι και τελικά σε όλη την Αγγλία. 

Βασιλιάς Κάρολος: Οι πιο περίεργες πτυχές του νέου μονάρχη

Τι ακριβώς όμως έκανε «λάθος» ο Κάρολος; Λίγο πριν υπογράψει τα επίσημα έγγραφα που είχε μπροστά του με μια χειρονομία υπέδειξε στο προσωπικό να καθαρίσει αμέσως το τραπέζι από τα πράγματα που έχει πάνω του. Χειρονομία όμως που δεν την λες και την καλύτερη.

Ο ίδιος φαίνεται να λέει πως οι «υπηρέτες πρέπει να καθαρίζουν το τραπέζι. Δεν πρέπει να το κάνω εγώ αυτό».

Προφανώς το προσωπικό ίσως να μην υπολόγισε την σωστή θέση του μελανοδοχείου, όμως η συμπεριφορά του Καρόλου δεν ήταν και η καλύτερη. Αμέσως σχηματίζει κανείς μία αρνητική εικόνα για την συμπεριφορά του. Ίσως και να μην πρέπει να αναλύουμε τόσο πολύ τα πράγματα. ωστόσο φαίνεται ότι ο Κάρολος Γ' πρέπει να είναι ο πιο αγχωμένος άνθρωπος αυτή τη στιγμή στην Αγγλία, με τόσες υποχρεώσεις που έχει βάλει στο κεφάλι του.

 

 

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι αρκετά. Πολλοί υποστηρίζουν τον Βασιλιά και τον συγκρίνουν με το αφεντικό σου στη δουλειά που σου λέει να κάνεις κάτι κι εσύ τον αποκαλείς αγενή.  Άλλοι πάλι το πήραν καθαρά στην πλάκα και άρχισαν τα δικά τους. Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται κάποιος να γίνεται αγενής ακόμη κι αν πρέπει να δώσει μία εντολή, στην περίπτωση του Καρόλου Γ' αν είναι Βασιλιάς. 

Πού να πιάσει και πόστο ο άνθρωπος, εκεί να δούμε τι έχει να γίνει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved