ΙΝΤΙΜΕ Τρίτη και 13 απόψε και η Εθνική ετοιμάζει αντι-γκαντεμικό σύστημα

Ποια προπόνηση; Ο κόουτς Ιτούδης μοιράζει σκόρδα και καταστρώνει πλάνα κατά της γρουσουζιάς για απόψε.

Δύο μέρες μετά την αγχωτική νίκη επί της Τσεχίας, η Εθνική Ελλάδος επιστρέφει στις επάλξεις και κοντράρεται απόψε με τη Γερμανία στο σοβαρότερο τεστ μέχρι στιγμής στο Eurobasket 2022Απόψε ωστόσο οι Έλληνες διεθνείς, εκτός από τους οικοδεσπότες Γερμανούς και το δίδυμο Βάγκνερ-Σρέντερ θα πρέπει να τα βάλει και με την ίδια τη μέρα, καθώς το ημερολόγιο είναι ιδιαίτερα γρουσούζικο. Τρίτη και 13 και πραγματικά όλοι σταυροκοπιόμαστε να πάνε όλα κατ’ ευχήν.

Δείτε εδώ το απίστευτο τρολάρισμα της FIBA στην Εθνική Τσεχίας μετά την ήττα από την Ελλάδα.

Η τελευταία προπόνηση όπως όλα δείχνουν δεν θα ήταν από τις συνηθισμένες, καθώς πέρα από τις τακτικές, οικογενειακό διπλό, διατάσεις, σουτάκια και σκάουτινγκ του αντιπάλου είναι δεδομένο ότι περιείχε ταυτόχρονα άπειρη καινοτομία στο «ξεμάτιασμα» και την τέχνη-αποφυγής της κακοτυχίας.

 

Προκειμένου ο κόουτς Ιτούδης να μην φύγει… Ηττούδης από το γήπεδο, (φανταζόμαστε πως) θα εφαρμόσει άλλες, πιο προληπτικές τακτικές, όπως οι παρακάτω:

 

Σύστημα Σκόρδο

Αλλαγή σχεδίων στην επίθεση και η Εθνική ετοιμάζεται για το απόλυτο αντι-γκαντεμικό play του Eurobasket. Ένα σύστημα ειδικό για να μην ανιχνεύεται από κανένα scouting report, λένε ότι «σπάει» την άμυνα ζώνης με διείσδυση ενώ προσφέρει και αρκετές ελπίδες ευστοχίας από το κέντρο ακόμα και αν σουτάρεις με λάθος χέρι. Ένα play που δεν το έχουμε ξαναπαίξει και οι αντίπαλοι τρέμουν για την επίδρασή του. Ακόμα ο κόουτς δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, φήμες λένε ότι είτε το φωνάζει «σκόρδο». Το αν το εφάρμοσε γιατί έχει στο μυαλό του κάτι εναντίον των οιωνών ή απλά έχει περάσει πινέλο τις μασχάλες των παικτών με ένα σκορδάκι είναι κάτι που θα το καταλάβουμε στο παιχνίδι. Αν δει κανείς το Σλούκα να ποστάρει μέχρι και τον κατά δύο κεφάλια ψηλότερο Φόιγκτμαν, το (σύστημα) σκόρδο έχει κάνει τη δουλειά του.

 

Μετά τον Εθνικό Ύμνο θα πούμε και το Πάτερ Ημών

Νομίζεις τυχαία δεν έχει κανείς τον αριθμό 13 στην Εθνική Ελλάδος; Όλοι ήξεραν ότι τη συγκεκριμένη ημέρα θα έρθει, για αυτό και κανείς δεν δέχτηκε να τη φορέσει. Αυτό δεν είναι η μόνη κίνηση ωστόσο που γίνεται για προληπτικούς λόγους.

Δεν ξέρουμε αν θα γίνει πριν, μετά, δυνατά ή χαμηλόφωνα, αλλά οι διεθνείς μας θα πουν δυνατά το «Πάτερ Ημών» αφού βοηθάει στο ξεμάτιασμα. Μέρα που είναι πρέπει να αποφύγουμε τους ματιασμένους.

 

Εσύ ποιος προτιμάς να μας περιγράψει απόψε: Ιωάννου ή Χατζηγεωργίου;

Ντους με θαλασσινό νερό

Δεν είναι ότι αντί για τα παρκέ η προπόνηση έγινε στην άμμο, ωστόσο από τη στιγμή που το αλατόνερο είναι ένας από τους τρόπους να φύγει η αρνητική ενέργεια από το χώρο, τότε είναι βέβαιο ότι ένα μπανάκι με νερό της θάλασσας θα φορεθεί πριν τον αγώνα.

Ελπίδα όλων β'εβαια μην την έβγαλαν σε καμιά παραλία και τους παραχτυπήσει ο ήλιος.

 

Κρεμάστε κουδούνια

Αφού το λένε οι έρευνες, τότε ποιοι είμαστε εμείς για να το αμφισβητήσουμε. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος λένε ηρεμεί όταν ακούει το κουδουνάκι και τον γεμίζει με θετικές σκέψεις διώχνοντας τις αρνητικές.

Φήμες λένε ότι αντί για μικρά λάβαρα με το logo της Ελλάδος οι διεθνείς θα ανταλλάξουν γαλανόλευκα κουδουνάκια στους αντιπάλους. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η τελευταία προπόνηση είχε κουδούνια κρεμασμένα σε όλα τα σορτσάκια των διεθνών, μέχρι και στα δίχτυα από τα στεφάνια. Άμα κερδίσουμε θα έχουμε και ωραίο πρωτοσέλιδο: «ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved