Οι τελευταίες λέξεις του Tupac Shakur αποδεικνύουν ότι ήταν ο τελευταίος gangsta

Όταν ο αστυνομικός που τον βρήκε να ψυχορραγεί και τον ρώτησε αν αναγνώρισε αυτούς που τον πυροβόλησαν, η απάντηση δεν ήταν αυτή που περίμενε.

Ήταν 7 Σεπτεμβρίου του 1996 όταν ο Tupac Shakur έπεφτε αιμόφυρτος στην είσοδο του MGM Grand μετά από πυροβολισμούς. Στο σημείο της επίθεσης έφτασε μετά από λίγα λεπτά ο Chris Carroll, δικυκλιστής αστυνομικός που περιπολούσε την περιοχή γύρω από το MGM όπου λίγη ώρα νωρίτερα, ο Mike Tyson έριχνε knock-out μετά από μόλις έναν γύρο τον Bruce Seldon.

Είδε τη λευκή Cadillac που μετέφερε τους εκτελεστές του Tupac να απομακρύνονται από το σημείο της επίθεσης και ήταν ο ίδιος αστυνομικός που πλησίασε την BMW του Knight στην οποία ο Tupac ήταν συνοδηγός. Ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκινήτου, ο Tupac πέφτει αιμόφυρτος λόγω των 4 πυροβολισμών εξ επαφής που είχε δεχτεί. Μία από τις σφαίρες είχε τρυπήσει τον πνεύμονα και ανέπνεε με δυσκολία.

 

 

Ο Carroll τον ρώτησε επίμονα για το αν είδε ποιος τον πυροβόλησε. Στην αρχή ο Tupac είχε ένα γαλήνιο χαμόγελο σαν να ξέρει ότι έρχεται το τέλος αρνούνταν να μιλήσει, δεν ήθελε να συνεργαστεί με την αστυνομία, ούτε στις τελευταίες του στιγμές, ούτε για να καταδόσει τον δολοφόνο του και να χαθεί για πάντα στη λήθη.

5 στίχοι του Tupac Shakur που ξεπέρασαν το Thug Life

Λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του ήξερε ότι εκείνη τη στιγμή είχε την τελευταία του ευκαιρία για να μιλήσει, για τα τελευταία του λόγια. Ο Carroll τον ρώτησε για τελευταία φορά ποιος τον πυροβόλησε για να πάρει τα τελευταία λόγια του Tupac ενώ πνιγόταν στο ίδιο του το αίμα. «Άντε γ….. σου» ήταν τα τελευταία λόγια του μεγαλύτερου ράπερ όλων των εποχών.  

Στη συνέχεια ο Tupac μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναίσθητος. Διασωληνώθηκε και πάλεψε για τη ζωή του για 6 μέρες, μέχρι την 13η Σεπτεμβρίου όταν και άφησε την τελευταία του πνοή παίρνοντας για πάντα μαζί του τις όποιες πληροφορίες μπορούσαν να υπάρξουν για την ταυτότητα του εκτελεστή του. 

 

.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved