Αν σου άρεσε το True Detective θα κολλήσεις με αυτό το νέο thriller series

George RR Martin και Robert Redford ως executive producers.

Ο George RR Martin και ο Robert Redford μπορεί να φαίνονται μια μάλλον απίθανη ένωση, αλλά στο συγκεκριμένο πλαίσιο της εγκληματικής σειράς Dark Winds, ένα neo-western + neo-noir + ψυχολογικό θρίλερ του AMC, οι ρόλοι τους ως εκτελεστικοί παραγωγοί είναι απολύτως λογικοί.

Δημιουργήθηκε από τον Graham Roland – τον ​​οποίο ίσως γνωρίζετε ως συν-δημιουργό του Tom Clancy, συγγραφέας και παραγωγός στο Prison Break – η επερχόμενη υπόθεση έξι επεισοδίων βασίζεται στον διάσημο ντετέκτιβ Joe Leaphorn και Jim Chee του συγγραφέα Tony Hillerman. Το πρώτο από τα οποία, The Blessing Way, εκδόθηκε το 1970.

Αυτή τη φορά, ο υπολοχαγός Joe Leaphorn έχει ζωντανέψει από τον Zahn McClarnon (Westworld, Fargo) ενώ ο φρέσκος αναπληρωτής του Jim Chee υποδύεται ο Kiowa Gordon (The Red Road, Roswell, Νέο Μεξικό). Μαζί, πρέπει να αντιμετωπίσουν την επίλυση ενός φρικτού διπλού φόνου ταυτόχρονα με την εξερεύνηση του προσωπικού τους τραύματος, των προσωπικών τους δαιμόνων και των πνευματικών τους πεποιθήσεων – όλα με φόντο ένα απομακρυσμένο φυλάκιο του Έθνους Ναβάχο κοντά στο Monument Valley, περίπου το 1971. Με άλλα λόγια, είναι ένα στωικό δράμα με υπαινιγμό του φανταστικού, εξ ου και ο Martin και ο Redford.

Oppenheimer: Ένας αγνώριστος Robert Downey Jr.

Δεδομένου του πώς οι λογοτεχνικοί χαρακτήρες της μακρόχρονης σειράς του Hillerman δεν συνεργάστηκαν μέχρι το έβδομο βιβλίο του, Skinwalker, μπορούμε εύλογα να υποθέσουμε ότι αυτό θα χρησιμοποιήσει το Dark Winds ως κύρια βάση για την 1η σεζόν. με στοιχεία σαφώς δανεισμένα από την ενδέκατη ιστορία, Sacred Clowns. Για όσους από εσάς είστε αρκετά περίεργοι να διαβάσετε περισσότερα και για τα δύο, ακολουθεί μια περιγραφή χωρίς spoiler που θα ρίξει λίγο φως στο τι θα μπορούσαμε να βρούμε στη σειρά αυτή

 

 
 

Οι Skinwalkers είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα του 1986 από τον Αμερικανό συγγραφέα Tony Hillerman. Το έβδομο βιβλίο ακολουθεί τους χαρακτήρες Joe Leaphorn και Jim Chee, οι οποίοι λύνουν εγκλήματα για την αστυνομία του Ναβάχο. Το κυρίαρχο στυλ ντετέκτιβ του Leaphorn και ο σκεπτικισμός για τον μυστικισμό των ιθαγενών Αμερικανών συμπληρώνουν την ανοιχτόμυαλη διάθεση του νεότερου συναδέλφου του, του αξιωματικού Chee. Στο μυθιστόρημα, οι δυο τους ξεκινούν να λύσουν μια σειρά από φόνους που έχουν συμβεί σε όλη την επικράτεια. Αν και αποτυγχάνουν να συνδέσουν τις τελείες ή να βρουν έναν ύποπτο, όταν κάποιος προσπαθεί να δολοφονήσει τον Chee, συνειδητοποιούν ότι η έρευνά τους μπορεί να έχει βρει κάποιες ενδείξεις. Το βιβλίο κέρδισε πολλά βραβεία στο είδος του μυθιστορήματος, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων Anthony και Spur, καθιερώνοντας τον Hillerman ως κορυφαίο συγγραφέα αστυνομικής φαντασίας της δεκαετίας του 1980.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved