Lord Of The Rings: Η νέα σειρά αποκαλύπτει τις πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες

Το Vanity Fair δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες από τη νέα σειρά της Amazon.

Ο κόσμος της Γκαλάντριελ είναι μια μανιασμένη θάλασσα. Μακριά από τη σοφή, αιθέρια βασίλισσα των ξωτικών που έφερε η Κέιτ Μπλάνσετ στις αναγνωρισμένες ταινίες του Πίτερ Τζάκσον, η Γκαλάντριελ που υποδύεται η Μόρφιντ Κλαρκ στην επερχόμενη σειρά της Amazon, The Lord of the Rings: The Rings of Power είναι χιλιάδες χρόνια νεότερη, τόσο θυμωμένη και νευριασμένη γιατί ξέρει ότι το κακό πλησιάζει πιο κοντά απ' όσο κανείς αντιλαμβάνεται.

 

 
 

Στο δεύτερο επεισόδιο, οι προειδοποιήσεις της την παρέσυραν, κυριολεκτικά και μεταφορικά, έως ότου παλεύει για επιβίωση σε μια σχεδία στις καταιγίδες των Sundering Seas μαζί με έναν θνητό ναυαγό που ονομάζεται Halbrand (Charlie Vickers), ο οποίος είναι ένας νέος χαρακτήρας που παρουσιάζεται στη σειρά.

Η Γκαλάντριελ παλεύει για το μέλλον. Ο Χάλμπραντ τρέχει από το παρελθόν. Οι διαπλεκόμενες μοίρες τους είναι μόνο δύο από τις ιστορίες που συνδυάζονται για μια τηλεοπτική σειρά που, αν λειτουργήσει, θα μπορούσε να γίνει παγκόσμιο φαινόμενο.

Οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Amazon είναι σίγουρα εντυπωσιακές. Αν η σειρά είναι όπως τις φωτογραφίες τότε είμαστε σε καλό δρόμο. Εμείς φυσικά περιμένουμε ένα νέο γενικό τρέιλερ.

Δες εδώ τις φωτογραφίες:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved