Assosiated Press Oppenheimer: Ένας αγνώριστος Robert Downey Jr.

Στη νέα ταινία του Christopher Nolan, ενδεχομένως να μην πάρεις χαμπάρι ποιος είναι ο Iron Man της καρδιάς μας.

Κάθε φορά που ο Christopher Nolan ετοιμάζει ταινία, όλος ο κόσμος ζει και αναπνέει για την ημέρα της πρώτης προβολής ενώ παραμένει συντονισμένος και για όλα τα νέα που αφορούν την ταινία. Το νέο του project που λέγεται Oppenheimer και αφορά τον δημιουργό της Ατομικής Βόμβας έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον με το στόρι αλλά ταυτόχρονα και με το εντυπωσιακό του cast.

Εδώ και μέρες μάλιστα κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες από παπαράτσι στο διαδίκτυο οι οποίες απεικονίζουν τους πρωταγωνιστές, με ορισμένους εξ αυτών να δείχνουν αγνώριστοι. Πρώτος και καλύτερος ο Robert Downey Jr. ο οποίος θα υποδυθεί τον Lewis Strauss τον επικεφαλής της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας των ΗΠΑ και ανταγωνιστή του Oppenheimer (Cillian Murphy).

 

 

H νέα ταινία του Christopher Nolan γυρίζεται αυτή τη στιγμή στο New Jersey και θα είναι μια υπερπαραγωγή της Universal Pictures, η οποία παίρνει τη σκυτάλη συνεργασίας με τον δημιουργό της τριλογίας του Dark Knight ο οποίος αποχώρησε από την Warner Bros.

Με τους Robert Downey Jr. και Matt Damon να ετοιμάζονται να ανεβάσουν το επίπεδο του cast και τον Nolan να αρέσκεται να δίνει δεύτερους ρόλους σε ταινίες του σε διάσημους ηθοποιούς, θυμόμαστε όλους εκείνους που διάλεξε για δεύτερους ρόλους και έκλεψαν την παράσταση.

 

 

Το cast του Oppenheimer περιλαμβάνει τους Cillian Murphy, Emily Blunt, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, , Gary Oldman, Dane DeHaan, Jack Quaid, Gustaf Skarsgard, Matthew Modine, Dylan Arnold, David Krumholtz, Alden Ehrenreich, David Dastmalchian, Olli Haaskivi, Jason Clarke, James D’Arcy, Michael Angarano, Guy Burnet, Danny Deferrari, Matthias Schweighöfer, Harrison Gilbertson, Emma Dumont και Devon Bostick.

Το Oppenheimer του Nolan αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου 2023.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved