Slow Horses: Η νέα σειρά του Gary Oldman έχει άχρηστους μυστικούς πράκτορες

Σε αυτή την ομάδα δεν θα δούλευε ποτέ ο James Bond...

Το Slow Horses είναι παρμένο από μία πολύ επιτυχημένη σειρά βιβλίων και τώρα επιτέλους θα το απολαύσουμε και σε σειρά στις οθόνες μας. Μία σπάνια περίπτωση κωμικού thriller που μπορεί να σε ανεβάσει αρκετά γρήγορα. Και φυσικά παίζει ρόλο και το καστ που είναι διαλεγμένο ένα προς ένα.

 

 

Τα βιβλία ακολουθούν τη παράξενη ζωή του Jackson Lamb (Gary Oldman), ενός λαμπρού, ατημέλητου και συχνά εξαγριωμένου αρχηγού μιας ομάδας ακατάλληλων MI5, που όλοι καταλήγουν στις εγκαταστάσεις του στο Slough House μετά από αποστολές που έχουν πάει στραβά. Αν είσαι αποτυχημένος πράκτορας τότε καταλήγεις στα χέρια του Gary Oldman.

 

 
 

Ο Jack Lowden είναι ο River Cartwright ο τελευταίος αξιωματικός που εξορίστηκε στην ομάδα του Lamb, και ουσιαστικά ο πιο αδικημένος πράκτορας από όλους εκεί μέσα, μιας και είναι και ο πιο ταλαντούχος ουσιαστικά. Ο Cook υποδύεται τον Sid Baker, έναν αιχμηρό πράκτορα και υπάλληλο του RIver. Έξω από το γραφείο, ο Thomas είναι η Diana Taverner, μια ισχυρή, αντιμαχόμενη πράκτορας στο Tames House και ο Price που ορίζεται ως ο «παππούς» του River, ο οποίος είναι συνταξιούχος πράκτορας.

Με λίγα λόγια έχουμε να κάνουμε εδώ με μία κλειστή οικογένεια πρακτόρων που θα σε κάνουν να περάσεις καλά αλλά και να μην βαρεθείς μιας και η σειρά θα έχει πολύ πιστολίδι και κυνηγητό.

Εμείς χαιρόμαστε που ο Gary Oldman είναι και πάλι On track σε μία νέα και μάλιστα απ’ ότι φαίνεται, καλή σειρά, που θα σε κάνει να γελάσεις αλλά και να χαρείς με τις εκρήξεις και τα πιστόλια των πρακτόρων.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved