Ο Tarantino κάνει NFT και ξεπουλάει κομμένες σκηνές από το Pulp Fiction

Πλέον και ο Tarantino ανακάλυψε τα NFT.

Kι όμως η τεχνολογία έχει επηρεάσει ακόμη και τους πιο κλασικούς σκηνοθέτες του κινηματογράφου κι ένας από αυτούς είναι ο Tarantino. Πλέον ο άνθρωπος έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Πουλάει κομμένες σκηνές από το Pulp Fiction σαν NFT.

 

 

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν επτά σκηνές από το Pulp Fiction μαζί με τα αντίστοιχα κομμάτια από το σενάριο σε ιδιόγραφη μορφή, καθώς και αποκλειστικό σχολιασμό από τον ίδιο τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο, Quentin Tarantino.

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αλήθεια. Μάλλον ο σκηνοθέτης ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του και σε αυτόν τον τομέα.

 

 
 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση θα περιλαμβάνονται περαιτέρω «λεπτομέρειες σχετικά με το σκηνοθέτη και την ταινία». Η κίνηση, η οποία από μόνη της είναι αξιοσημείωτη, έχει ακόμη μία ιδιαιτερότητα: οι σκηνές θα διατεθούν σε μορφή non-funguble tokens (NFT).

 

 
 

Ναι πλέον η τεχνολογία επηρεάζει και τις πιο κλασικές ταινίες του κινηματογράφου. Τι είναι όμως τα NFT;

Πρόκειται για τα ηλεκτρονικά πιστοποιητικά που επιβεβαιώνουν ότι ένα ψηφιακό συλλεκτικό έργο είναι αυθεντικό, καταγράφοντας τις σχετικές λεπτομέρειες στο blockchain. Οι συγκεκριμένες σκηνές μαζί με το σχολιασμό και το σενάριο θα διατεθούν σε πλειοδοσία μέσω της πλατφόρμας για NFT OpenSea.

Δες εδώ μερικές από τις πιο κλασικές σκηνές του Pulp Fiction:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved