Αντέχεις να διαβάσεις για τους 10 πιο βίαιους χαρακτήρες του Tarantino;

Ο σκηνοθέτης που λατρεύει το αίμα μας έχει χαρίσει μερικούς απίθανους ρόλους.

Κάθε φορά που ακούς το όνομα Quentin Tarantino σκέφτεσαι αυτόματα το βαθύ κόκκινο χρώμα του αίματος. Ο σκηνοθέτης που αγαπά τον κινηματογράφο πιο πολύ και από την ίδια του τη ζωή μας έχει χαρίσει μέσα στα χρόνια απίθανες ταινίες οι οποίες, με τη σειρά τους, μας χάρισαν απίθανους χαρακτήρες που μνημονεύονται -όχι άδικα- μέχρι και σήμερα και σίγουρα θα μνημονεύονται για πολλά χρόνια ακόμα.

 

Είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Αν έχεις χτίσει το ιδανικό προφίλ του κεντρικού σου και όχι μόνο χαρακτήρα, τότε είναι επόμενο η ταινία να συμβαδίσει αρμονικά με αυτόν και να δημιουργηθεί ένα φιλμ που εκτός από ειδικά εφέ και ακριβές παραγωγές, θα προσφέρουν αυτό που ζητά ενοχικά κάθε σκηνοθέτης. Την αιωνιότητα. Ο Tarantino έχει περάσει ήδη σε αυτή ακόμα και αν δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα την σκηνοθετική του καριέρα. Το κέρδισε με το σπαθί του αλλά και την απεριόριστη φαντασία του που γέννησε μερικούς από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η ταινία του Tarantino που δεν είδαμε ποτέ

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα βρεις τους 10 πιο βίαιους ρόλους που είδαμε και απολαύσαμε στις ταινίες του Quentin Tarantino. Ετοιμάσου γιατί μπορεί να λερωθείς.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved