Σύμφωνα με το Forbes αυτοί είναι οι 10 πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο

Αν δεις τα ποσά τότε θα χρειαστείς καρέκλα.

Τι και αν ήταν μια καταστροφική χρονιά σε όλα τα επίπεδα; Μια χρονιά πανδημίας γεμάτη τραγικά νούμερα από κρούσματα και νεκρούς παγκοσμίως;

Μερικοί, όπως ο Elon Musk και ο Larry Ellison, έφυγαν από την πολιτεία τον τελευταίο χρόνο ενώ άλλοι, όπως ο Gordon Getty, ο συνιδρυτής του Twitter, Evan Williams και ο συνιδρυτής της Uber, Travis Kalanick, βγήκαν εκτός λίστας φέτος.

Δες εδώ τους πρώτους πέντε πιο πλούσιους:

 

 

Κι ενώ συνέβαιναν όλα αυτά ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων στον 35ο ετήσιο κατάλογο των πλουσιότερων στον κόσμο του Forbes εκτοξεύθηκε στους 2.755–660 περισσότεροι πριν από έναν χρόνο, με τη συνολική τους περιουσία να ανέρχεται στα 13,1 τρισεκατομμύρια δολάρια, από 8 τρισεκατομμύρια δολάρια που ήταν στη λίστα του 2020.

 

 
 

Η Νέα Υόρκη έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων στη λίστα με 67, ενώ ακολουθεί το Τέξας με 37 και η Φλόριντα με 36. Οι πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο παίζουν με νούμερα που ο απλός νους δεν μπορεί να τα συλλάβει πλεον.

 

 
 

Η Καλιφόρνια μετράει τις περισσότερες συμμετοχές στη λίστα των 400 πλουσιότερων του Forbes από οποιαδήποτε άλλη πολιτεία - γεγονός που διατηρείται τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια - αν και μειώθηκε ο αριθμός τους φέτος σε 89 από 100 στη περσινή λίστα.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι ζάμπλουτοι άνθρωποι; Είναι σίγουρα οι άνθρωποι που κυβερνάνε αυτόν τον πλανήτη.

Δες εδώ του επόμενους πέντε:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved