Jeff Bezos είσαι τελικά ο Lex Luthor ή o Dr. Evil;

Ο ιδρυτής της Amazon θεωρείτο ό,τι πιο κοντινό στον μεγάλο αντίπαλο του Superman. Μετά το ταξίδι στο διάστημα ωστόσο φέρνει πιο πολύ προς Austin Powers πλευρά.

Δεν αποτελεί νέο ότι ο Jeff Bezos έχει το πλέον πανούργο μυαλό για να βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου και να διοικεί τα πάντα όπως ο supervillain mastermind, Lex Luthor. Έστω και το μυαλό να μην είχε για να πετύχει όλα αυτά που έχει καταφέρει σε σημείο που να βρίσκεται στην κορυφή της πλούσιας αλυσίδας ανθρώπων, ο Bezos διαθέτει και το χαρακτηριστικό σκαλπ το οποίο φέρνει απόλυτα στο μυαλό τον μεγάλο κακό από τις περιπέτειες του Superman.

 

 

Είτε του αρέσει, είτε όχι, ο Bezos έχει μια μεγάλη ομοιότητα με τον Luthor και αυτό είναι κάτι που λατρεύουν πολύ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Βέβαια από την ώρα και τη στιγμή που ταξίδεψε προς το διάστημα, το κοινό αλλαξοπίστησε καθώς είδε ομοιότητες με έναν άλλο μεγάλο –τρόπος του λέγειν- κακό της ποπ κουλτούρας. Τον Dr. Evil από το Austin Powers.

 

 

Σίγουρα το ξυρισμένο σκαλπ από την κακιά απομίμηση των Ernst Stavro Blofeld και Dr. No από τις ταινίες του James Bond, είναι ένας λόγος για να τους τον θυμίζει, ωστόσο τα ταξίδια στο διάστημα καθώς και ορισμένες «γκάφες» που προέκυψαν αναβίωσαν την καρικατούρα του Mike Myers στην τριλογία του Austin Powers.

Και το Twitter πήρε κυριολεκτικά φωτιά.

 

 

Μετά το αστρόπλοιο της Blue Origin το οποίο είναι σχεδόν ίδιο με εκείνο των ταινίες του Austin Powers –με παρόμοιο, παρεξηγήσιμο σχήμα-, ο Dr. Evil Bezos κερδίζει έδαφος τελευταία, κάτι που είναι βέβαιο ότι έχει ήδη βυθίσει τον άλλοτε CEO της Amazon στη νοσταλγία και στις παλιές καλές μέρες που θεωρείτο ένας εκ των κλασικότερων κακών των DcComics.

Εδώ που τα λέμε άλλο να σε φωνάζουν Lex Luthor και άλλο Dr. Evil.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved