To G.I. Joe Snake Eyes θα είναι θαλπωρή για τα μάτια σου μέσα στο καλοκαίρι

Βγήκε το trailer κι εμείς ψηνόμαστε άπειρα για λίγο δράση.

Η spinoff ταινία των G.I. Joe με πρωταγωνιστή τον Henry Golding έρχεται να μας βάλει λίγο στη θέση του θεατή ξανά, του θεατή που γνωρίζει από νοσταλγία και γουστάρει δράση μιας και είναι το μόνο αντίδοτο στη νύστα.

 

 

Η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το "Snake Eyes" το spinoff φιλμ των G.I. Joe με πρωταγωνιστή τον Henry Golding στον ομώνυμο ρόλο. H ταινία θα εξιστορεί πώς ο Snake Eyes έγινε ο γνωστός ninja που όλοι αγαπήσαμε σαν παιδιά από το animation και μετέπειτα βασικό μέλος των G.I. Joe.

 

 

Η δράση είναι ακατάπαυστη στο trailer κι ευχόμαστε να είναι και σε όλη την ταινία μιας και χρειαζόμαστε κάτι «δροσιστικό» για τα μάτια μας μέσα στη λάβρα του καλοκαιριού.

Στο νέο καταιγιστικό trailer βλέπουμε πως ο Snake Eyes εισέρχεται στην Arashikage clan, αφότου σώζει την ζωή ενός αρχηγού της, του Storm Shadow. Εκεί ο ίδιος ο Snake Eyes θα γίνει ninja και θα αποκτήσει μία οικογένεια μιας και ο ίδιος ορφανός.

 

 

Βέβαια, το trailer επίσης εστιάζει στην αντίπαλο του Snake Eyes, την Baroness που την υποδύεται η Úrsula Corberó, αλλιώς γνωστή και ως "Τόκιο" του La Casa De Papel.

Με λίγα λόγια χαμός στο ίσιωμα…μήπως ήρθε η ώρα να πας πάλι σινεμά;

Δες γιατί το Snake Eyes είναι σημαντικό: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved