Στη Θεσσαλονίκη έρχεται ο Antonio Banderas για τη νέα του ταινία

Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τοποθετηθεί και γύρω από φλέγον debate για το θέμα καλαμάκι/σουβλάκι.

Άρωμα Hollywood αποκτά η πρωτεύουσα της Μακεδονίας μετά την επίσκεψη του συνεργείου του Antonio Banderas. Σκοπός της επίσκεψης ήταν το ρεπεράζ σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης καθώς εκεί θα γυριστεί η επόμενη ταινία του Antonio Banderas.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, το συνεργείο περιηγήθηκε σε διάφορα εμβληματικά κτίρια της Θεσσαλονίκης προκειμένου να καταλήξει σε αυτά που θα αξιοποιηθούν για τα γυρίσματα. Ανάμεσα στα κτίρια που είδαν ήταν το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη ΔΕΘ καθώς και το Κέντρο Πειραματικών Τεχνών.

 

 

Αξίζει να πούμε ότι η νέα ταινία του Antonio Banderas αναζητά εσωτερικούς χώρους γυρισμάτων αφού υποτίθεται ότι αυτή θα διαδραματίζεται στο Miami. Τα γυρίσματα θα συμπέσουν με την έναρξη των εργασιών στα νέα studio που πρόκειται να κατασκευαστούν στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με σκοπό να προσελκύσουν και άλλες χολιγουντιανές παραγωγές.

 

 

Τον συντονισμό της όλης προσπάθειας έχει το Film Office, μια σύμπραξη μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε πως μπορεί η άφιξη της πρώτης χολυγουντιανής ταινίας στη Θεσσαλονίκη να καθυστέρησε λίγο λόγω της πανδημίας και τα γυρίσματα να πήγαν πίσω, όμως μπαίνουν οι βάσεις για μόνιμη παρουσία μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών στην περιοχή.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved