Εσύ θα έπαιζες σαν κομπάρσος στην νέα ταινία του Antonio Banderas;

Η νέα του ταινία γυρίζεται στην Ελλάδα και η εταιρία παραγωγής ψάχνει για κόσμο.

Μπορεί η Ελλάδα να έχει πολλά προβλήματα κατά καιρούς, έχει όμως και τα καλά της.

Ένα από αυτά είναι πως μαγνητίζει πολλούς σκηνοθέτες και στούντιο παραγωγής για να κάνουν εδώ τις ταινίες τους. Μάλιστα πολλές από αυτές είναι από το Χόλιγουντ.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η νέα ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας η οποία θα γυριστεί στην Ελλάδα, με την τυχερή πόλη των γυρισμάτων να είναι η Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Στα τέλη του μήνα θα έρθει στην Ελλάδα ο Antonio Banderas για να γυρίσει την νέα του ταινία «Barracuda», που δεν ξέρουμε τι υπόθεση θα έχει αλλά θα είναι σαν να διαδραματίζεται στο Miami, όπως έχει γίνει γνωστό.

Η εταιρία παραγωγής θα χρειαστεί πάνω από 1.000 κομπάρσους. Το μπάτζετ ανέρχεται σε 20 εκατομμύρια ευρώ. Θα χρειαστούν περίπου 1.000 κομπάρσοι από όσες περισσότερες φυλές γίνεται. Σε αυτή την φάση αναζητούνται κυρίως μαύροι, λατίνοι, κινέζοι και ρoμά, ηλικίας από 15 έως 65 ετών, ενώ έχουν απομείνει περίπου 50 θέσεις για καυκάσιους.

Οι κομπάρσοι θα παίξουν σε κάποιες από τις εξής κατηγορίες. Δείτε ποιες είναι:

 

 

Η αμοιβή της ημερήσιας συμμετοχής στη συγκεκριμένη ταινία θα κυμαίνεται στα 35 ευρώ ανά ημέρα, ποσό που δύσκολα μπορεί να παρακινήσει κάποιον Έλληνα από άλλη πόλη να μετακομίσει για λίγο στη συμπρωτεύουσα, ωστόσο για εκείνους που μένουν κοντά είναι μια ευκαιρία να βγάλουν ένα εύκολο χαρτζιλίκι.

Εσύ τι θα έκανες;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved