Godfather 3 Director’s Cut: Έρχεται με νέες σκηνές και μοντάζ

Κυκλοφορεί σύντομα και θα δούμε κάτι διαφορετικό.

Το Godfather 3 είναι σίγουρα μία από τις σπουδαιότερες ταινίες όλων των εποχών και θα συνεχίσει να είναι για πολύ καιρό ακόμη. Ποιος δεν γνωρίζει το τελευταίο κεφάλαιο από την τριλογία έπος του Francis Ford Coppola; Αυτό απλά δεν γίνεται να συμβαίνει…

Και τώρα μόλις μάθαμε πως το director’s cut θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα δούμε μία τελείως διαφορετική εκδοχή της ταινίας η οποία θα κρατάει λιγότερο και θα έχει πολύ διαφορετικό μοντάζ από την πρώτη.

Η ταινία ως γνωστόν πέρασε από χίλια μύρια κύματα για να γυριστεί μιας και οι πρωταγωνιστές ήθελαν ο καθένας τα δικά του αιτήματα να ικανοποιηθούν μέσα στην ταινία κι εδώ μιλάμε για ιερά τέρατα όπως ο Al Pacino και ο Marlon Brando.

Θυμάστε τι είχαμε γράψει για τον αποδυναμωμένο επίλογο της τριλογίας του Francis Ford Coppola

 

H Paramount στην αρχή ήθελε να κάνει αρπαχτή με το Godfather 3 αλλά τελικά όλα πήγαν όπως έπρεπε και η τριλογία κέρδισε 9 Όσκαρ και θεωρείται από τις πιο διάσημες τριλογίες όλων των εποχών στον κινηματογράφο.  

Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε είναι πως ο ίδιος ο Coppola ετοιμάζει τώρα και καιρό ένα director’s cut κι εμείς ανυπομονούμε να το δούμε.

Το ρολόι του Marlon Brando έχει την δική του ξεχωριστή ιστορία

 

Έτσι λοιπόν τόσα χρόνια μετά την πρεμιέρα της τρίτης ταινίας (30 συγκεκριμένα), μια εντελώς διαφορετική εκδοχή του Godfather 3 στο μοντάζ, και στο περιεχόμενο θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου και θα έχει διάαρκεια 157 λεπτά, αντί για τα 162 του original.

Εμείς πραγματικά περιμένουμε με τα μάτια ορθάνοιχτα να το βιώσουμε κι αυτό.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις μερικά στιγμιότυπα από το Godfather 3:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved