Tom Cruise και Elon Musk σχεδιάζουν ταινία στο διάστημα

Ο Tom Cruise σε συνεργασία με το Space X της NASA και του Elon Musk, είναι έτοιμος να γυρίσει την πρώτη ταινία στο διάστημα.

Ο Tom Cruise μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας Edge of Tomorrow, Doug Liman είναι έτοιμοι να εκτοξευτούν προς το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, μέσα στο 2021 προκειμένου να πάρουν μέρος στην κοινή προσπάθεια της NASA, του SpaceX του Elon Musk και των Universal Studios, για τη δημιουργία της πρώτης ταινίας που θα γυριστεί έξω από την ατμόσφαιρα της Γης.

 

ffff

 

Μάλιστα, εικόνες από ένα πρόγραμμα ISS δημοσιεύτηκαν στο Twitter, από το λογαριασμό Space Shuttle Almanac, στις οποίες υπάρχουν ο Tom Cruise, o Liman και ο πιλότοτς του SpaceX, Lopez Algeria, με τους τρεις άντρες να βρίσκονται στη διαδικασία μιας πτήσης, που είχε προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο τοτ 2021, ενώ μάλιστα το Tweet αναφέρεται και σε ακόμα έναν επιβάτη.

Το αν ο στόχος είναι ο εντοπισμός τοποθεσιών ή η έναρξη της παραγωγής της ταινίας παραμένει ασαφής, καθώς επίσης δεν υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες για το πλάνο, εκτός του ότι η Universal παρέχει ένα ποσό κοντά στα 200 εκατ. δολάρια.

Ο Elon Musk και ο διαχειριστής της NASA, James Bridenstine εξέφρασαν τον ενθουσιασμό του, για το πρωτότυπο αυτό project και την εκτόξευση του SpaceX τον Μάΐο.

 

bridenstine2

 

«Θα θέλαμε πολύ ο Tom Cruise να βρεθεί στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και να κάνει το πλάνο για την ταινία πράξη» υποστήριξε ο Bridenstine σύμφωνα με την IndieWire και συνέχισε λέγοντας πως «θα κάνουμε τα πάντα για να συμβεί. Μια μέρα στο δημοτικό είχα δει το Top Gun. Από εκείνη την ημέρα ήξερα οτι θα γίνω Πιλότος του Ναυτικού. Έτσι ακριβώς είναι και τώρα. Ο στόχος είναι παρόμοιος και αυτό θα παλέψουμε να κάνουμε».

Από την πλευρά του, ο Musk υποστήριξε πως «ξαναζωντανεύουμε το όνειρο του διαστήματος. Όποιος έχει μέσα του το πνεύμα της εξερεύνησης πρέπει να λατρέψει αυτό που συμβαίνει σήμερα».

 

cruise2 879x485

 

Τέλος, ο Bridenstine κατέληξε πως «αν μπορέσουμε να μετατρέψουμε ξανά τον Tom Cruise σε μια πηγή έμπνευσης για ένα παιδί να γίνει ο επόμενος Elon Musk, τότε θα έχουμε πετύχει το σκοπό μας. Χρειαζόμαστε μια νέα γενιά από πολλούς Musk. Ό, τι κάνουμε, το κάνουμε για την επόμενη γενιά που έρχεται».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved