Το reunion των AC/DC είναι το καλύτερο νέο στο φινάλε της χρονιάς

AC/DC: Επιβεβαιωμένο reunion με Brian Johnson.

«Ξέρω πως έρχεται ένα νέο άλμπουμ από τους AC/DC, με τον Malcolm Young. Πρόκειται για outakes από το "Rock Οr Bust". Τι περιμένω; Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τον τρομερό  ρυθμό της κιθάρας του Angus και του Malcom. Ο Brian Johnson επέστρεψε».

Σε δικές του δηλώσεις ο Dee Snider των Twisted Sister επιβεβαιώνει τα σπουδαία νέα, προσθέτοντας πως και την επιστροφή του Phil Rudd:

«Ο Malcolm Young "έφυγε". Οι υπόλοιποι τέσσερις όμως ξαναβρέθηκαν με κομμάτια που ηχογράφησε ο Malcolm πριν πεθάνει. Τον αντικαθιστά ο ανιψιός του, Stevie Young. Ότι πιο κοντινό στο original σχήμα».

Πώς το Rock and Roll άλλαξε την ανδρική μόδα.

 

Από τη στιγμή που ο Johnson «πιάστηκε στα πράσα» πέρυσι έξω από στούντιο στο Βανκούβερ, μαζί με τον Angus Young, τον drummer Phil Rudd και τον Stevie Young –ανιψιό του συγχωρεμένου τεράστιου Malcolm Young–, οιφήμες για επανένωση φούντωσαν.

Οι φήμες φαίνονται να επιβεβαιώνονται από τον ίδιο τον θρυλικό τραγουδιστή, σύμφωνα τουλάχιστον με το βραζιλιάνικο fan website acdcbrasil.net: «Ναι. Έχω κουραστεί να το αρνούμαι», φέρεται να απάντησε ο Johnson, σε ερώτηση για το αν επιστρέφει στους AC/DC για τη δημιουργία ενός νέου album.

Ο νέος δίσκος θα περιέχει τραγούδια και κιθαριστικά κομμάτια που έγραψε ο Malcolm Young πριν το θάνατό του, το Νοέμβριο του 2017.

Stay tuned, λοιπόν… Welcome back, Brian!

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις αγαπημένα άλμπουμ των AC/DC:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved