Στη μάχη του ΣουΚού ο Tyson Fury θύμισε λίγο Rocky Balboa

Υπάρχει άνθρωπος που να αντέχει τέτοιο σφυροκόπημα;

Άμα είσαι άντρας και σέβεσαι τον εαυτό σου, ένα φιλμ «Rocky» οφείλεις να δεις στη ζωή σου. Εκεί όπου βλέπεις σε κάθε αγώνα τον Stallone να δέχεται αδίστακτο σφυροκόπημα από κάθε αντίπαλο, με γροθιές που τις ακούς από χιλιόμετρα και τον πυγμάχο της καρδιάς μας να αρνείται να πέσει και στο τέλος να φεύγει νικητής.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δυο γροθιές τέτοιες να δεχτεί κανείς στην πραγματική ζωή, όχι να κερδίσει ζώνη του πρωταθλητή βαρέων βαρών δεν θα πάρει, αλλά η ασφαλιστική του κλείνει αυτόματα δωμάτιο για το ΚΑΤ ελπίζοντας πως το μυαλό θα βρίσκεται ακόμα στην ίδια θέση.

 

punch

 

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να δούμε τον Tyson Fury κόντρα στον Deontay Wilder. Τα δύο κτήνη μπήκαν στο ρινγκ στο Stamples Center του Λος Άντζελες και μας έδωσαν έναν δραματικό αγώνα που κράτησε και τους 12 γύρους.

O Fury πάντως έχει διακόψει αγώνα του για να δει ξύλο που παιζόταν στις εξέδρες.

Ο Fury φαινόταν να έχει τον έλεγχο καθώς έπαιζε συνεχώς με τον νεότερο αντίπαλό του, του προσγείωνε συνεχώς χτυπήματα στο πρόσωπο και τον κορμό, ωστόσο ο Wilder ήταν αυτός που ξάπλωσε δυο φορές τον αντίπαλό του στο έδαφος.

Στην πρώτη πτώση ο Fury πήρε λίγο το χρόνο του, ξεκουράστηκε και επέστρεψε δριμύτερος δίχως να δείχνει ότι ζαλίζεται. Το δεύτερο χτύπημα ωστόσο έμοιαζε τόσο σφοδρό που όλοι ήταν σίγουροι πως ο Βρετανός θα σηκωνόταν πλέον στο νοσοκομείο. Άμα λέγεσαι Tyson όμως φαίνεται πως δεν έχεις μόνο το όνομα, αλλά διαθέτεις και τη χάρη.

Ο γίγαντας της πυγμαχίας, άραξε πάλι λίγο στο ρινγκ, σηκώθηκε και συνέχισε να παίζει σαν να μην έγινε τίποτα.

 

 

Το τελευταίο καμπανάκι βρήκε τους δύο πυγμάχους ισόπαλους στα σημεία (115-111 Fury, 114-110 o Wilder και 113-113) και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε νέα, επική ρεβάνς.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved