Εσύ απολαμβάνεις την ανοργάνωτη παραλία ή προτιμάς τα beach bars;

Σε μία καλοκαιρινή Αττική, δύο συντάκτες ψάχνουν να βρουν την λύση.

Υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα αυτοί που προτιμούν τον χορό στα beach bars αλλά και εκείνοι που ψηφίζουν ρέκλα πάνω στην άμμο και τις πέτρες. Αυτοί που θέλουν να βρουν 100 καλούδια στο μπαρ και εκείνοι που βολεύονται με την τυρόπιτα από τον φούρνο. Αυτές είναι οι 2 πλευρές του καλοκαιριού στην Ελλάδα. Τα beach bars και οι ανοργάνωτες παραλίες.

 

 

Δύο συντάκτες αποφάσισαν να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Κώστας Χρήστου και Χρήστος Κάβουρας λύνουν τις διαφορές τους με επιχειρήματα στον μεγάλο πόλεμο των παραλιών.

 

Θέλει χώμα και ψυγειάκι στην ανοργάνωτη ο Κώστας Χρήστου

Φίλε Χρήστο, πρέπει να σου εξομολογηθώ πως όταν περνάω έξω από μπιτσόμπαρα με το αμάξι και ακούω την διαπασών μουσική, ευχαριστώ τον θεούλη που δεν βρίσκομαι εκεί. Μιλάμε για συνωστισμό και κίνηση, που κοντράρει την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας Οκτώβρη μήνα με βροχή και ανατροπή νταλίκας στο ύψος της Φιλαδέλφειας. Πας καλά ρε; Θα περιμένω στην ουρά της μπάρας για ένα καφέ; Πολύ περισσότερο, θα πληρώσω χρυσάφι μία μπίρα που θέλω να ξεδιψάσει το λαρύγγι μου; Θέλω ησυχία φίλε, όχι να κουράζομαι με το που βλέπω την παραλία.

Ξέρεις τι είναι να έχεις βαρέσει δεκάωρα στη δουλειά (ναι οκ, ξέρεις) και να ακούς τον κάθε κάγκουρα με την παρέα του να λένε βλακείες για ένα τρίωρο σερί; Τι μας έμεινε ρε συ Χρήστο; Ένα τίμιο μπάνιο σε ένα τίμιο ΣουΚου για να ηρεμήσουμε. Δύο εβδομάδες άδειας μέσα στον κατάμαυρο εργασιακό χρόνο. Θέλω την παραλία αγνή και παρθένα. Χωρίς εκκωφαντική μουσική και μπαράκια που αυξάνουν τα σκουπίδια και τα λύματα. Όπως τον παλιό καλό καιρό που μας πήγαιναν οι γονείς μας με το ψυγειάκι, την ομπρέλα και τις πετσέτες. Θέλω να φάω τα κεφτεδάκια μου χωρίς να με πούνε περίεργο από το τάπερ και χωρίς να με κοιτάνε περίεργα επειδή δεν έχω τατουάζ Thug Life

Χάρισμα σου.

 

samos beach AP TRAVEL xlarge

 

 

Ποτά, ξαπλώστρα και ρακέτα για τον Χρήστο Κάβουρα

Κώστα. Χαλάρωσε. Δεν λέω, καλός είσαι που το παίζεις νομάς αλλά όχι και συνέχεια αδερφέ μου. Πες με κάγκουρα, μαϊντανό, οτιδήποτε αλλά δεν χρειάζομαι ηρεμία όταν πηγαίνω στην παραλία. Γουστάρω να πάω να δω κόσμο. Να πάω με νταβαντούρι από νωρίς για να πιάσω θέση και απο ‘κει και πέρα να κάνω το κομμάτι μου. Γουστάρω να παίξω τη ρακέτα μου, να πετύχω γνωστούς στην απέναντι ομπρέλα, να πούμε τις βλακείες μας, να πιούμε την μπίρα μας - προσέχω να μην είναι η 10ευρη - και (προφανώς) θα βάλουμε τα γέλια με τον τατουαζάκια κάγκουρα που το παίζει Γαρδέλης στις γκόμενες

Καταλαβαίνω πως θες να αράξεις με τον ήλιο, αλλά αν είναι έτσι κάτσε σπίτι στο μπαλκόνι και αλείψου με λαδάκι. Εγώ θα πάω στην παραλία γεμάτος ενέργεια, θα φύγω άδειος αλλά πάνω από όλα κεφάτος και θα φάω τη σουβλακάρα μου λίγο πιο δίπλα. Και άμα λάχει θα κάτσω και μέχρι το βράδυ για να παρτάρω με κοκτέιλ αγκαζέ, φίλους και νέτα.

Δεν θα σε πάρω μαζί, μην ανησυχείς. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved