Τα Φιλαράκια: Το πιο δύσκολο quiz που έχεις παίξει ποτέ

Απόψε το Friends Reunion κάνει πρεμιέρα σε ελεύθερο ελληνικό κανάλι και εμείς είπαμε να σου φρεσκάρουμε τη μνήμη.

Μπορεί ο κορονοϊός να το καθυστέρησε αρκετά, ωστόσο Τα Φιλαράκια» είναι έστω και στα «γεράματα» ξανά στη ζωή μας. Με το «Friends Reunion» να βγαίνει την περασμένη βδομάδα στο HBO Max, όσοι δεν κατάφεραν να το δουν μέχρι στιγμής θα έχουν απόψε την ευκαιρία μέσω του STAR (23:15) να απολαύσουν για μία ακόμα φορά την νέα μάζωξη στο Central Perk.

 

 

Kάπως έτσι λοιπόν Jennifer Aniston (Ratchel Green), Courteney Cox (Monica Geller), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), Matthew Perry (Chandler Bing), David Schwimmer (Ross Geller) αλλά και πολλοί ακόμα guest stars θα λάβουν θέση σε αυτό το ξεχωριστό επεισόδιο σχεδόν 17 χρόνια από το μεγάλο φινάλε.

 Παρόλα αυτά υπάρχουν δύο μεγάλες απουσίες.

 

Το κεφάλαιο «Φιλαράκια» είναι ξεχωριστό στην ιστορία της τηλεόρασης και των τηλεοπτικών σειρών. Την έχουμε δει τόσες πολλές φορές σε σημείο που ξέρουμε όλες τις ατάκες απ’ έξω. Αν θεωρείς λοιπόν ότι είσαι τόσο καλός στις γνώσεις γύρω από τη σειρά σε προκαλούμε να παίξεις το παρακάτω κουίζ.

Εκεί που –δυστυχώς για σένα- περισσότερο θα επωφεληθείς από τις γνώσεις σου γύρω από το σίριαλ, τα παρασκήνια και την παρατηρητικότητά σου και όχι τόσο για την υπόθεση και την πορεία της σειράς.

Είσαι όντως καλός και παρατηρητικός με την διάσημη παρέα; Απόδειξέ το.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved