Τα Φιλαράκια Reunion: Ακόμα δεν βγήκε και άρχισαν οι αντιδράσεις

Ποια είναι τα παράπονα του κοινού για το πολυαναμενόμενο επεισόδιο που θα δούμε στις 27 Μαΐου;

Η είδηση και μόνο ότι «Τα Φιλαράκια» επιστρέφουν μετά από τόσα χρόνια για μια βραδιά, έστω και για ένα Talk Show, ήταν αρκετό για να προκαλέσει ενθουσιασμό στο κοινό και τους φανς που δημιούργησαν τη δεκαετία του ’90. Κατά τη γνώμη μας μάλιστα, το ΗΒΟ έπραξε σωστά που αποφάσισε το Reunion να μην είναι ένας νέος κύκλος της ιστορίας καθώς μετά από τόσα χρόνια ενδέχεται να χαλούσε η «μαγεία» την οποία είχε αφήσει όταν παιζόταν.

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για το μεγάλο Reunion;

 

Αυτό βέβαια δεν βρίσκει σύμφωνους τους πάντες

Για να είμαστε ακριβείς δεν είναι η επιστροφή σε στυλ Talk Show που ξενίζει τους αντιρρησίες αλλά η συμμετοχή και ταυτόχρονα η απουσία ορισμένων ανθρώπων από αυτό.

Ξεκινώντας με τις απουσίες, έχουμε δει μέχρι στιγμής ότι ανάμεσα στους celebrities που θα παραβρεθούν ως guest stars θα είναι και οι Tom Selleck και Reese Witherspoon οι οποίοι συμμετείχαν στη σειρά ως Richard και Jill οπότε θα πει κανείς ότι άξια βρίσκονται εκεί.

Δείτε ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Το ότι θα είναι εμφατικές μορφές της σειράς όπως η Janice σίγουρα προσδίδουν κύρος στο «Friends Reunion» ωστόσο υπάρχουν ορισμένοι ακόμα που δεν θα βρίσκονται εκεί και η απουσία τους έχει προκαλέσει ερωτηματικά. Ο λόγος για τους Brad Pitt καιPaul Rudd οι οποίοι πέρασαν από τη σειρά, άφησαν για τα καλά το στίγμα τους (ο πρώτος για ένα επεισόδιο, ο δεύτερος για πολλά ως σύζυγος της Phoebe), παρόλα αυτά δεν θα βρίσκονται ανάμεσα στους καλεσμένους και αυτό έχει προκαλέσει την οργή αρκετών.

 

 

Ειδικά το ότι θα βρίσκονται εκεί τύποι όπως ο Beckham, ο Bieber και η Delevigne που ουδεμία σχέση είχαν με τη σειρά και όχι οι Pitt και Rudd, δίκαια προκαλεί αντιδράσεις.

Τέλος αρκετό προβληματισμό έχει προκαλέσει ο παρουσιαστής του Talk Show, James Corden που επίσης δεν έχει σχέση με τη σειρά. Αυτό που πιστεύει ο κόσμος είναι ότι θα ήταν καλύτερο κάποιος εκ των συντελεστών του cast (για παράδειγμα ο Gunther ή ο Ugly Naked Guy) να παρουσιάζει τη βραδιά, εξ ου και ο αναβρασμός για την επιλογή του Corden.

 

 

Όπως και να έχει αυτή η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη στα «Φιλαράκια» τα οποία επιστρέφουν στις 27 Μαΐου από την πλατφόρμα του ΗΒΟ Max και όλοι περιμένουν να «βυθιστούν» στη νοσταλγία, ξαναζώντας τις επικές στιγμές της σειράς.

Ακόμα και αν δεν έχει Brad Pitt και Paul Rudd.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved