Friends Reunion: Tι συμβαίνει με τους guest stars;

Κυκλοφόρησε και επίσημα το teaser τρέιλερ τoυ «Friends Reunion» ωστόσο ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θα δούμε.

Μετά από αρκετό καιρό προσμονής έχουμε επίσημα νέα για το κάτι σαν Reunion της αγαπημένης σειράς, «Τα Φιλαράκια».

Εκεί όπου οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν τουλάχιστον για μία εκπομπή (περισσότερο Talk Show) σχεδόν 17 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς το 2004.

 

 

Τι παίζει με τους guest stars;

Η αλήθεια είναι ότι το teaser trailer δεν μας έδωσε κάτι εξωφρενικό καθώς τα γυρισμένα κεφάλια της παρέας των έξι που περπατάνε δεν μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε πολλά συμπεράσματα πέραν του ότι έφτασε η μεγάλη στιγμή να ξανασμίξουν.

Αυτό που μας έχει προξενήσει όμως τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι η παρουσία των τόσων πολλών guest stars οι οποίοι όμως ουδεμία σχέση είχαν με τη σειρά.

Διότι πλάι στους Tom Selleck και Reese Witherspoon (Richard και Jill στη σειρά) θα βρίσκονται celebrities όπως αυτοί του παρακάτω άλμπουμ. Δείτε αναλυτικά ποιοι θα βρίσκονται στο πλατό μαζί με τους 6 εικονικά Φιλαράκια.

 

 

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πώς θα εμφανίζονται όλοι οι συγκεκριμένοι στο Talk Show-Ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει το HBO Max, ωστόσο το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι στις 27 Μαΐου θα κάνουμε μια πολύ βαθιά βουτιά στη νοσταλγία. Ίσως και να είναι καλύτερα που το reunion των Friends θα είναι ένα Talk Show και όχι άλλη μια σεζόν γύρω από το Central Perk. 

 

Tι πρέπει να γνωρίζουμε για το Friends Reunion.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved