Πέντε supervillains που θέλουμε να δούμε στο «The Batman 2»

Βγάζουμε εκτός Joker, Riddler και Penguin.

Δεν είναι ότι δεν τους θέλουμε αλλά είναι μια ευκαιρία να δούμε και κάτι διαφορετικό. Τον Riddler τον είδαμε και τον απολαύσαμε, τον Penguin τον περιμένουμε και σε TV Series, ενώ τον Joker σύντομα θα τον δούμε και σε δικό του sequel movie. Ας πάρει σειρά και κάνας άλλος. Και είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν.

Όχι όμως ο Bane.

Εμείς διαλέξαμε 5 εξ αυτών και εξηγούμε και το γιατί.

 

Clayface

Ποιος είναι: O Basil Karlo ήθελε πολύ να εξελιχθεί ως ηθοποιός παίζοντας διαφορετικούς χαρακτήρες μέσα από τους ρόλους του. Τελικώς θα το καταφέρει, αλλά με άλλο τρόπο. Λόγω ενός χημικού ατυχήματος, η φυσική του υπόσταση αλλάζει και το δέρμα του γίνεται πηλός, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να παίρνει οποιαδήποτε μορφή επιθυμεί. Ο πραγματικός του εαυτός ωστόσο είναι ένα τρομακτικό τέρας που σκορπάει τον τρόμο στην Γκόθαμ.

Γιατί τον θέλουμε: Ήδη ακούγονται φήμες ότι είναι ο εκλεκτός για το σίκουελ και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τις εξελίξεις. Είναι η ώρα του να τον δούμε και σε ταινία πέρα από σειρές (Pennyworth), animated series και, προφανώς, το φινάλε του εμβληματικού videogame, «Arkham City».

 

Mr. Freeze

Ποιος είναι: Μια τραγική φιγούρα που τα κάνει όλα για την ψυχή της γυναίκας του. Έχοντας παγιδευτεί σε αυτό το κρύο σώμα, o Victor Fries δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο από το να εκδικηθεί το πρώην αφεντικό του, Ferris Boyle που του στέρησε τη δυνατότητα να θεραπεύσει την άρρωστη σύζυγό του, Nora Fries, ενώ τον μετέτρεψε και στον «Χιονάνθρωπο» που τρέμει όλη η Γκόθαμ. Μέχρι να το καταλάβει ο Batman, θα πέσει πολύ ξύλο.

Γιατί τον θέλουμε: Σαν χαρακτήρας ο Mr. Freeze δεν χρειάζεται συστάσεις. Πάνω από όλα όμως θέλουμε να ξεπλύνει την ντροπή από αυτό που μας παρέδωσε ο Arnold Schwarzenegger στο «Batman and Robin». Τόσο απλά.

 

 

Killer Croc

Ποιος είναι: Ο Waylon Jones, ή αλλιώς ο δολοφονικός Κροκόδειλος των υπονόμων της Γκόθαμ αποτελεί μια τρομακτική μορφή που σίγουρα θα βάλει δύσκολα στον Μπάτμαν. Όντας μισός άνθρωπος-μισός κροκόδειλος (αλλά πιο πολύ προς το κροκόδειλος), ο Killer Croc μπορεί μέχρι σήμερα να μην είναι αγαπημένος μας κακός, αλλά με σωστή διαχείριση μπορεί να εξελιχθεί σε έναν εξ αυτών.

Γιατί τον θέλουμε: Δυστυχώς εκείνη η μπαρούφα το «Suicide Squad» χαντάκωσε τους πάντες, εκτός της Harley Quinn της Margot Robbie. Ο Killer Croc, πάντως, του Adewale Akinnuoye-Agbaje δεν τη γλίτωσε. Συμμετοχή του στο «The Batman 2» σημαίνει εξιλέωση.

 

Hush

Ποιος είναι: Μια διαφορετική ιστορία από όλους τους υποψήφιους villains. Ο χαρισματικός νευροχειρουργός Thomas Elliot, βλέπετε, δεν αγαπάει το έγκλημα απλώς έχει στήσει τη δική του προσωπική βεντέτα με τον παιδικό του φίλο, Μπρους Γουέιν. Και τι θα κάνει για αυτό; Θα αλλάξει το πρόσωπό του, κάνοντάς το να μοιάζει όπως του alter ego του Μπάτμαν. Από εκεί και έπειτα, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο.

Γιατί τον θέλουμε: Το backstory του δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό, είναι όμως φοβερά όσα μπορεί να κάνει. Ένας πραγματικός mastermind που μπορεί να εκμεταλλευτεί τους πάντες, ακόμα και τους χειρότερους supervillains, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του. Αν είναι αυτός ο εκλεκτός του «The Batman 2», τότε είναι σίγουρο ότι θα δούμε και άλλους villains παρέα του. Ένα easter egg πάντως το είχαμε για εκείνον στο «The Batman» (στο 10:30 του παρακάτω βίντεο).

 

 

Deathstroke

Ποιος είναι: Ο Slade Wilson θα μπορούσε να είναι και ο Batman, απλά σε villain. Εκπαιδευμένος και ανέκαθεν έτοιμος για μάχη, με μια μικρή υπερβοήθεια κιόλας στο αίμα του, είναι ο hired assassin που κάνει πάντα τη δουλειά του. Ακόμα και αν πρόκειται να τα βάλει με τον Σκοτεινό Ιππότη.

Γιατί τον θέλουμε: Τέτοια μάχη δεν θα έχει ξαναγίνει. Μας το χρωστάνε άλλωστε, καθώς θα ήταν ο supervillain της ταινίας «The Batman» όσο ήταν ακόμα ο Ben Affleck στο πρότζεκτ. Αν δεν τον κρατάνε για το DCU και το «The Brave and the Bold» του James Gunn, έχουμε κάθε λόγο να ελπίζουμε πως θα υπάρξει συνέχεια, μετά το post credit scene του Justice League.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved