Η Lady Gaga χορεύει με τον Joaquin Phoenix στο νέο teaser του Joker 2

Πρέπει να κάνεις όμως υπομονή μέχρι το 2024 για να το απολαύσεις κανονικά.

Ναι είναι γεγονός, η Lady Gaga θα κάνει την Harley Quinn στο Joker 2. Αυτό κι αν είναι καυτό νέο έτσι δεν είναι; Επίσης έχουμε και teaser, έχουμε και επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης ταινίας του Todd Phillips με πρωταγωνιστή φυσικά τον θεό Joaquin Phoenix στο κλασικό ρόλο του τρελού γελωτοποιού που μισεί όλο το Gotham.

 

 

Μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του Joker, έχουμε το πρώτο teaser που μοιράστηκε στα social media η Lady Gaga.

H πρώτη ταινία, είχε μπάτζετ λίγο πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια και ξεπέρασε σε εισπράξεις το ένα δισεκατομμύριο, ενώ έκανε τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα αφού με πάνω από 900.000 εισιτήρια ήταν η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στη χώρα μας για την προηγούμενη δεκαετία.

Το τραγούδι του Top Gun: Maverick το πήρε πάνω της η Lady Gaga

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός επιβεβαίωσε με αυτό τον τρόπο τη συμμετοχή της στο σίκουελ και αναμένεται να υποδυθεί την Harley Quinn.

joker gif 3

Κατά την δική μας άποψη η επιλογή της Gaga σαν Ηarley Quinn ακούγεται ιδανική μιας και τηρεί όλες τις προϋποθέσεις του προφίλ του ρόλου. Τρελή, τσαχπίνα και γενικά εγκληματική φιγούρα της ποπ.

The Devil In The White City: Keanu Reeves και Martin Scorsese ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το teaser που ακολουθεί, δεν περιλαμβάνει φυσικά σκηνές, αφού τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο, ενώ από τις σκιές και τη μουσική καταλαβαίνουμε ότι τα δημοσιεύματα που θέλουν την ταινία να έχει στοιχεία μιούζικαλ πρέπει να έχουν βάση.

Ελπίζουμε μόνο να μην είναι αποτυχία μιας και δεν τα πάμε και πολύ καλά γενικά με τα μιούζικαλ. Αλλά θα δούμε…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved