Ο Penguin είναι ήδη ό,τι καλύτερο έχει κάνει ο Collin Farrell

Θα περιμέναμε αλλιώς τόσο πολύ τη spin-off σειρά του «The Batman»;

Γενικά αν πρέπει να διαλέξουμε τον κορυφαίο ρόλο του Collin Farrell μέχρι το έπος του Matt Reeves, αυτός ενδεχομένως θα ήταν ο Bullseye στο μέτριο Daredevil του 2003, ασχέτως αν ήταν μια καρικατούρα του χαρακτήρα. Δεν τον λες άλλωστε και ηθοποιό που γεμίζει την οθόνη με αρκετούς να τον βγάζουν ηττημένο στη σύγκριση με τον Nicolas Cage.

Κάποιοι τον θεωρούν πιο μίζερο και από τον Μπάμπη Τεννέ.

 

Μπορεί να άργησε πολλά χρόνια ωστόσο ο πιο αποτυχημένος Μεγαλέξανδρος της μεγάλης οθόνης φαίνεται πως βρήκε το alter ego του, ακόμα και αν χρειάστηκε ελάχιστα λεπτά κόντρα στον Robert Pattinson στο «The Batman». Ένα φιλμ που άφησε πίσω την τριλογία του Christopher Nolan, ξεκινώντας το ξεφύλλισμα μιας ιστορίας με πολλούς χαρακτήρες γύρω από τον Σκοτεινό Ιππότη, δείχνοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον και σε άλλους villains πέρα από τον Joker.

Ακόμα και αυτός πάντως ετοιμάζεται να λάβει νέα σειρά.   

Σαφώς ο Riddler του Paul Dano ήταν εξαιρετικός, ο Joker του Barry Keoghan δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες, αυτός όμως που θέλαμε να δούμε παραπάνω και περιμένουμε πώς και πώς τη σειρά του, είναι ο αγνώριστος Oswalt Cobblepot του Collin Farrell.

 

 

Τι ξέρουμε για τη σειρά «Penguin»

Μπορεί να μην το περίμενε, ωστόσο ο Matt Reeves κατάφερε με την δημιουργία του συγκεκριμένου Πιγκουίνου, ενός χαρακτήρα που μέχρι στιγμής δεν είχαμε ποτέ εκτιμήσει και τόσο πέρα από εκείνον του Danny DeVito, να δημιουργήσει ένα νέο trend μέσα στο Bat-Verse, ξεκολλώντας μας επιτέλους από τους Joker του Ledger και Bane του Hardy, μεγαλώνοντάς μας την όρεξη για αρκετούς villains που δεν έχουν λάβει ποτέ την αναγνώριση που τους αξίζει.

Η σειρά «Penguin» λοιπόν δεν θα εξηγεί πώς ο Oswalt Cobblepot έγινε συνεργός του Carmine Falcone στο «The Batman» αλλά το πώς θα γίνει ο απόλυτος crime lord της Gotham μετά τα γεγονότα της ταινίας. Τουλάχιστον αυτό το tease έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός.

 

 

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ή πότε έχει προγραμματιστεί να βγει σε κυκλοφορία από το ΗΒΟ Max, παρά μόνο ότι θα κάνει την εμφάνισή του ο Joker του Keoghan, ο Riddler του Paul Dano αλλά και ο Scarecrow. Όλα αυτά θα συντελέσουν στο ποιος θα γίνει ο νέος supervillain στο «Batman 2» το οποίο θα προβληθεί μετά το Penguin.

 

Penguin Interrogation Scene


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved