IMDB Γιατί κράζετε τόσο το intro του «House of the Dragon»;

Την πρώτη βδομάδα έγινε χαμός που δεν έπαιξε, αυτή τη φορά άρχισε η γκρίνια που είναι ίδιος με του GOT. Ε και;

Τελικά ήταν νομοτελειακό το ότι θα κολλούσαμε με το House of the Dragon, την prequel σειρά του Game of Thrones καθώς μετράμε μόλις δύο επεισόδια και το κλίμα γύρω από το Σιδηρούν θρόνο μυρίζει ήδη μπαρούτι.

Τι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο.

Σε γενικές γραμμές συμβαίνουν τα εξής:

 

 

Σε ήρεμο τέμπο -θεωρητικά- κινήθηκε το 2ο επεισόδιο της σειράς του ΗΒΟ, παρόλα αυτά μας έδειξε ότι η ώρα για τα κλασικά ξεσπάσματα και ανατροπές που μας συνήθισε το Game of Thrones δεν είναι μακριά και οι φανς το αισθάνονται ήδη.

 

 

Για την ώρα όμως έχουν άλλη ασχολία

Όταν μια βδομάδα πριν έγινε γενικότερο «μπλακ άουτ» στο σύστημα και το ΗΒΟ Max υπερχείλησε από κόσμο μην μπορώντας να δείξει το intro της σειράς, ελάχιστοι ασχολήθηκαν. Αυτή τη βδομάδα όμως όλοι είχαν δυνατότητα να παρακολουθήσουν το βίντεο αρχής, το οποίο έφερε -όπως και στην original σειρά- ένα εντυπωσιακό animation βίντεο σκέτη προοικονομία των γεγονότων που πρόκειται να συμβούν από εδώ και στο εξής, με τον εμβληματικό ύμνο του Game of Thrones να ντύνει το όλο εγχείρημα.

Το γεγονός αυτό αρκετούς τους τρέλανε, άλλους πάλι τους χάλασε και έντονα μάλιστα. Τα hashtags #HouseoftheDragon και #GameOfThrones πήραν «φωτιά» και το Twitter γέμισε με σχόλια. Θετικά και αρνητικά.

 

Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο σήμερα όπου καλούμαστε να βρούμε μια άκρη για το αν δίκαια πέφτει κράξιμο στο intro video ή αν μερικοί φανς είναι λίγο υπερβολικοί στις αντιδράσεις τους. Εδώ που τα λέμε όμως και να σας πούμε ότι μας άρεσε (που ισχύει) για το νέο animation αλλά και για τη μουσική που είναι η ίδια με του Game of Thrones θα αλλάξει τη γνώμη των haters; Σίγουρα όχι. Αν έχουμε να δώσουμε μια απάντηση σε όλους τους κράχτες όμως, είναι ότι ασχολούνται με κάτι που πραγματικά δεν έχει καμία σημασία.

Σε μια βδομάδα ενδεχομένως να τρεντάρει ο θάνατος ενός αγαπημένου χαρακτήρα της σειρλάς, την επόμενη ένα γεγονός που θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, μια μάχη, μια ανατροπή δεγομένων ή μια σκηνή αιμομιξίας όπως συνηθίζουν άλλωστε οι Targaryen.

Σίγουρα όμως το ότι το soundtrack του House of the Dragon είναι το ίδιο με του Game of Thrones δεν θα απασχολεί σχεδόν κανέναν. Ας το ξεχάσουμε λοιπόν και ας προχωρήσουμε. Έχουμε σπουδαία επεισόδια εξάλλου μπροστά μας και μια δεύτερη σεζόν που ανακοινώθηκε πρόσφατα. 

House of Dragon Episode 2 Things you Missed


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved