Η Hayley Maxfield έκλεισε τα λογιστικά βιβλία κι έπιασε τα καυτά bikini

Αυτή θα είναι η αιτία να αποκτήσουμε πισίνα στο σπίτι.

Αυτή είναι η πιο καυτή λογίστρια που έχετε δει ποτέ. Φυσικά, δεν είναι πλέον λογίστρια, ούτε μετά από σχεδόν τρία χρόνια. Αυτές τις μέρες είναι μοντέλο για μπικίνι και social influencer, με 485.000 followers στο Instagram.

 

 

«Εμπνεύστηκα τόσο πολύ από άλλα μοντέλα που μπόρεσαν να δημιουργήσουν χιλιάδες ακόλουθους και καριέρες για τον εαυτό τους φωτογραφίζοντας το σώμα τους και συνεργαζόμενες με επωνυμίες», μας λέει σχετικά με τη μετάβαση από ένα επαγγελματικό κοστούμι του λογιστή σε ένα μαγιό του μοντέλου.

 

 
 

«Άρχισα να δημοσιεύω πολλές φωτογραφίες με μπικίνι και σιγά σιγά να αυξάνω τους ακόλουθούς μου. Από εκεί, κέρδισα την προσοχή μιας δημοφιλούς μάρκας κολύμβησης [BoutineLA] και πήγα στο Λος Άντζελες για να φωτογραφηθώ μαζί τους. Μόλις άρχισαν να με δημοσιεύουν, οι ακόλουθοί μου άρχισαν πραγματικά να αυξάνονται."

 

 

Μέσα σε λίγους μήνες υπέγραψε με την Rebels MGMT και άρχισε να δημιουργεί ένα χαρτοφυλάκιο και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να δημιουργήσει μια επαγγελματική σταδιοδρομία. Καθόλου άσχημα για τη μικρότερη κόρη ενός πωλητή ασφαλίσεων από το Κάνσας Σίτι του Μιζούρι. Εκεί γεννήθηκε η Hayley, αλλά πέρασε τα μισά της παιδικά χρόνια στο Ουισκόνσιν και στα βόρεια της Νέας Υόρκης. Τελικά βαρεμένοι από το κρύο, μετακόμισαν στη Φλόριντα όταν εκείνη ήταν οκτώ.

 

 
 

«Η οικογένειά μου θα έλεγε ότι ήμουν ένα πολύ περίεργο παιδί όταν μεγάλωνα. Ήμουν αγοροκόριτσο και δεν με ενδιέφεραν τα κοριτσίστικα πράγματα», κοιτάζει πίσω γελώντας. «Για πολύ καιρό είχα μια σοβαρή εμμονή με τους δεινόσαυρους και ήθελα να γίνω παλαιοντολόγος».

Τώρα μας τρελαίνει με τις εμφανίσεις της κι εμείς κοντεύουμε να εξαφανιστούμε σαν τους δεινοσαύρους από το σοκ.

Ας την απολαύσουμε εδώ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved