H Halle Berry μας πείθει να γίνουμε υγιείς μόνο με το bikini της

Η ίδια περιγράφει μία σέξι σκηνή από την τελευταία της ταινία.

Η Halle Berry εμπνέει τους 7,5 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram να γίνουν υγιείς με μια τριάδα φωτογραφιών με μπικίνι.

Η 55χρονη σταρ και σκηνοθέτης του Bruised δείχνει την τονισμένη της σιλουέτα ενώ περπατά σε μια παραλία δίπλα στον εκπαιδευτή διασημοτήτων Peter Lee Thomas σε δύο στιγμιότυπα που συγκέντρωσαν πάνω από 135.000 likes μαζί.

«Ο @peterleethomas κι εγώ είχαμε να τα πούμε πολύ καιρό… αλλά επιστρέψαμε, έτοιμοι να σας δώσουμε περισσότερη διασκέδαση και συμβουλές για το Fitness Friday και να συνεχίσουμε να σας ενθαρρύνουμε στο ταξίδι σας στη φυσική κατάσταση!» έγραψε σε μια λεζάντα, σύμφωνα με τη New York Post.

Αλλά ήταν μια σόλο φωτογραφία με μια αερομεταφερόμενη Halle Berry να χαμογελά στο φακό με το μπικίνι της, παίρνοντας 141.000 likes.

 

 
 

Η Ηalle έχει σίγουρα πολλά να χαρεί. Τον Δεκέμβριο, η είδηση ​​της συμφωνίας της για πολλές ταινίες με το Netflix κυκλοφόρησε καθώς το σκηνοθετικό της ντεμπούτο Bruised έγινε ο πιο δημοφιλής τίτλος της υπηρεσίας ροής.

Η ταινία, η οποία ακολουθεί την Berry να παίζει μια καταπιεσμένη, κακοποιημένη γυναίκα μαχήτρια MMA, έχει δυσμενή βαθμολογία 51 τοις εκατό στο Rotten Tomatoes με βάση 89 κριτικές.

Αλλά το Bruised άρχισε να κάνει ξανά το γύρο πρόσφατα καθώς η Berry αφηγήθηκε εξηγώντας τη σκηνή σεξ της ταινίας σε ένα επεισόδιο του SmartLess Podcast, με παρουσιαστές τους συναδέλφους τους ηθοποιούς Jason Bateman, Sean Hayes και Will Arnett.

 

 

«Η κόρη μου λέει: «Ουάου, μαμά, πρέπει να κάνουμε μερικές συζητήσεις. Δεν μου το είπες.» Και είπα, «Νάλα, αυτή είναι μια ταινία, τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Όπως, τίποτα από αυτά δεν είναι αληθινό». Ξεκίνησε μια συζήτηση —πραγματικά για πρώτη φορά— για το τι κάνω και για το να παίζω χαρακτήρες και τι είναι αληθινό και τι όχι».

«Ρωτούσε: «Πώς το κάνεις αυτό;» και «Πώς σε κάνει να νιώθεις;» Εξήγησα ότι αυτές είναι μερικές από τις πιο δύσκολες σκηνές, οι πιο αμήχανες. Δεν είναι πάντα διασκεδαστικό».

«Έτσι, είχα μια πραγματική συζήτηση με την κόρη μου για αυτό, για τη σεξουαλικότητά μου, για τη δουλειά μου στην επιχείρηση και πόσο σκληρά έπρεπε να παλέψω για να κάνω την ταινία».

Δες εδώ μερικές στιγμές από την καριέρα της: 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved