Άντρας ζητάει διαζύγιο επειδή η γυναίκα του δεν κάνει μπάνιο

Τι κάνεις όταν η γυναίκα σου έχει γίνει Αλ Μπάντι;

 Όταν σου λένε οι κολλητοί σου πως η σχέση στο κρεβάτι πρέπει να είναι βρώμικη με την σύντροφό σου, σίγουρα δεν εννοούν το παρακάτω περιστατικό που εξελίσσεται στη Βόρειο Ινδία και αφήνει πολλές σκέψεις και για εμάς που θέλουμε να ανοίξουμε σπίτι.

Σύμφωνα με ξένο ειδησεογραφικό πρακτορείο, ένας άντρας από την περιοχή της Uttar Pradesh, έχει κάνει αίτηση διαζυγίου με αφορμή την ατομική υγιεινή της γυναίκας του. Όπως λέει, κάθε φορά που της ζητάει να κάνει μπάνιο, οι δύο τους μπλέκουν σε καβγά μιας και η τελευταία δείχνει να μην ενδιαφέρεται και τόσο αν το σαπούνι θα ταξιδέψει στο σώμα της. Δεν ξέρουμε ποια είναι η διαδικασία με τα διαζύγια εκεί στην Ινδία, αλλά διαβάσαμε πως παρακολουθούν σύμβουλο γάμου και δυσκολευόμαστε πολύ να φανταστούμε τον Ινδό αδερφό να κλαίει λέγοντας «η γυναίκα μου δεν πλένεται είμαι δυστυχισμένος».


 Από την πλευρά της η πολύ κουλ σύζυγος αναφέρει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον σύζυγο και μάλιστα θέλει να σώσει τον γάμο της μιας και το διαζύγιο δεν είναι η λύση. Σε κάθε περίπτωση κάτι βρωμάει σε αυτή τη σχέση και δεν ξέρουμε αν είναι η σύζυγος ή οι δικαιολογίες του Ινδού που μπορεί να έχει βρει άλλη υποψήφια νύφη – παρότι έχουν και ένα παιδάκι ενός έτους.

 Ελπίζουμε οι συνεδρίες να τους βοηθήσουν. Πάντως το σαπούνι σίγουρα κοστίζει λιγότερο από τους ψυχολόγους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved