Τα κορίτσια από τη Σκανδιναβία φέρνουν καύσωνα στο Ratpack Hotness Contest

Άφησε σχόλιο στο άρθρο και διαπίστωσέ το από κοντά.

Το Ratpack Hotness Contest συνεχίζεται και εσύ έχεις την ευκαιρία όχι μόνο να αναδείξεις τις 12 πρώτες που θα φωτογραφηθούν αποκλειστικά για το φακό του Ratpack, αλλά και να βρεθείς μαζί τους στην φωτογράφιση, να τις γνωρίσεις και, τέλος πάντων, να κάνεις τη ζωάρα σου ανάμεσα σε 12 πανέμορφες γυναίκες.

Ναι γίνεται! Αρκεί να κάνεις σχόλιο σε αυτό ή σε οποιοδήποτε ποστ αφορά το διαγωνισμό ή να «ταγκάρεις» ένα φίλο σου που θεωρείς ότι πρέπει να μάθει για το Ratpack Hotness Contest.

Όπως σου έχουμε πει, τα δικά μας κορίτσια φαίνεται πως έχουν πάρει κεφάλι στην κούρσα, επομένως τα κορίτσια από τα ξένα είναι αυτά που θέλουν τη βοήθεια σου. Και τι κορίτσια, ε; Από κάθε γωνιά του πλανήτη. Από τη Ρωσία, από τη Σερβία που ποτέ δεν μας απογοητεύει, από όλες σχεδόν τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Κι όμως, υπάρχει μια κατηγορία που ενώ είναι διαχρονικά από τις αγαπημένες του ελληνικού κοινού, έχει μείνει κάπως πιο πίσω. Μιλάμε για τις Σκανδιναβές. Για αυτές τις ξανθές γυναίκες, τα καταγάλανα μάτια και τα ατελείωτα πόδια, που ήταν ίσως οι πρώτες Ευρωπαίες –εκεί στα μακρινά 70s που γνώρισαν τι σημαίνει  «Greek Kamaki».

Οι εποχές έχουν αλλάξει, δεν κυκλοφορούν πια Βόγληδες να φωνάζουν «Στάσου 'μύγδαλα!», αλλά αν το καλοκαίρι βρεθείς από Δωδεκάνησα μεριά, θα διαπιστώσεις ότι αξίζουν και με το παραπάνω την ψήφο εμπιστοσύνη μας.

Για να σε διευκολύνουμε, ρίξε μια ματιά στη Νορβηγίδα Marloes Horst, η οποία εκτός από τα σέξυ εσώρουχα, έχει αδυναμία και στο σκυλάκια. Οπότε, ξέρεις, αν είσαι και εσύ ζωόφιλος, οφείλεις να τη στηρίξεις.

Πάμε λίγο πιο δίπλα στη Σουηδία, μπορείς να στηρίξεις το κορίτσι θαύμα του Instagram, την 19χρονη Kristine Ullebø η οποία έχει ήδη φτάσει τους 665.000 followers. Αυτό μπορεί να μην σε ενδιαφέρει, αλλά λογικά θα σε ενδιαφέρει η αδυναμία της στις κοντές, μαύρες, δερμάτινες φούστες.

Μην καθυστερείς και δείξε με έργα ότι η Σκανδιναβία μπορεί να έχει να κρύο, αλλά τα κορίτσια είναι ταμάμ για το Ratpack Hotness Contest.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved