Copa America έγινε το Ratpack Hotness Contest

Εσύ δεν θέλεις να παίξεις «μπάλα»;

Στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής υπάρχει ένας δρόμος που λέγεται πως αν δεν «πειράξεις» τα κορίτσια την ώρα που περνάνε, εκείνα θα νιώσουν προσβεβλημένα και θα στραβώσουν το μουτράκι τους. Στην Κούβα ο θρύλος θέλει τις καυτές μιγάδες να τρίβουν τα πανάκριβα πούρα στο εσωτερικό των μηρών τους. Στην Κόπα Καμπάνα της Βραζιλίας οι πιτσιρίκες με την ολοστρόγγυλη πίσω κίνηση παίζουν μπιτς-βόλευ μέσα στην άμμο, το αρμυρό νερό και τον ήλιο προσφέροντας λιγοθυμίες στους περαστικούς.

Λατινική Αμερική, μια ήπειρος γεμάτη μύθους και μερικές από τις πιο καυτές γυναίκες της γης.

Ναι ή όχι; Μέχρι στιγμής στον διαγωνισμό φαίνεται πως ο εξωτισμός τους σε κερδίζει, φίλε αναγνώστη, αλλά παράλληλα σου φαίνεται και λίγο όνειρο μακρινό. Σκέψου όμως τις χώρες αυτές: ζέστη, ιδρώτας, καυτός ήλιος, πάρτυ στις παραλίες, ρούμι και γυναίκες γυμνές να χορεύουν δίπλα στις φωτιές.

Επειδή όμως καμιά φορά ο Μωάμεθ δε μπορεί να πάει στο βουνό, κάποιος αναλαμβάνει να φέρει το βουνό στον Μωάμεθ. Έτσι από όλα έχει ο μπαξές του διαγωνισμού μας: από το Μεξικό την Flor Gómez Córdoba, από την «μαμά» Ισπανία την κατάξανθη με τα χείλια-αμαρτία Jessica Goicoechea,  την αιθέρια Leslie Cordoba από την Αργεντινή και την γεμάτη καμπύλες συντοπίτισσά της, την Maria Belen Rodriguez –ναι, εκείνη που κάποτε τα είχε με τον Marco Borriello της Μίλαν.

Μερικές ημέρες πριν μιλήσαμε για τις Σέρβες, χθες για τα δικά μας τα κορίτσια, σήμερα για τις Λατίνες. Αγαπητέ αναγνώστη  για σένα δουλεύουμε. Σκληρά. Κοντεύουν τα μάτια μας να πάθουν μόνιμη αγκύλωση από την ομορφιά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved